Başkan Yiğit: Kalleş Ermenistan

Terör devleti Ermenistan'ın Gence' de sivil Azerbaycanlı Türk kardeşlerimize yapmış olduğu füze  saldırısını şiddetle kınıyorum.

Terör devleti Ermenistan'ın Gence' de sivil Azerbaycanlı Türk kardeşlerimize yapmış olduğu füze  saldırısını şiddetle kınıyorum.
    Azerbaycan’lı  kardeşlerimizin bu hain saldırıda hayatlarını kaybetmeleri hepimizi derinden sarsmış ve üzmüştür, bu hain terör saldırısına sağır ve dilsiz kalan sözde insan hakları savunucuları ,Birleşmiş Milletler ve emperyalist kan emicilerinin de bu katliamlarda parmağı vardır. Yoksa  ermeni teör devleti bu cesareti nereden alıyor. Artık bu saldırılara son verme zamanı gelmiştir. Ermeni canilere gerekli ders verilmelidir. TÜRKAV Malatya il başkanlığı olarak hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz, her zaman olduğu gibi Azerbaycan’ın ve Azerbaycan’lı  Türk kardeşlerimizin haklı davasında bundan sonra da yanında olduğumuzu bildiriyorum.
    Bu hain, kalleş saldırıda hayatını kaybeden Azerbaycan’lı Türk kardeşlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.
"Ne Mutlu Türküm Diyene "
           Muhsin YİĞİT
   Türkav Malatya İl Başkanı

Bakmadan Geçme