Başkan Yavuzkurt'dan 23 Nisan Mesajı

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

       Başkan Yavuzkurt  "23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. yıldönümünü kutladığımız önemli bir gündür. 23 Nisan 1920 tarihi, her yaştan ferdiyle vatanı, bayrağı, ezanı ve özgürlüğü için yılmadan mücadele eden aziz milletin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yeniden dirilişinin ve şahlanışının timsalidir. Milli hedeflerin takipçisi ve sahibi olacağına inandığım çocuklarımız, kendini en iyi şekilde geliştirerek ülkemize faydalı olacaktır. İstikbalimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak öncelikli vazifemizdir’’ifadelerini kullandı.

 Bu düşünceler ışığında, demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en bariz göstergesi olan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum.

Bakmadan Geçme