Başkan Yanılmaz Ve Ağar'dan Fhgc'ye Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar seçim çalışmaları kapsamında Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar seçim çalışmaları kapsamında Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan ve FHGC’nin köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten FHGC Başkanı Semih Erdem, STK olarak her zaman ülke menfaatlerinden yana tavır aldıklarını ve bu seçimde de aynı özen ve hassasiyeti göstereceklerini kaydetti.

BAŞKAN YANILMAZ: “DOĞRU VE FAYDALI ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ”

Birlikte yönetim anlayışı gereği STK’lar ile sürekli istişare halinde olduklarını belirten Başkan Yanılmaz, FHGC’nin de fikir ve duruşuyla her zaman öncü bir STK olduğunu ve Elazığ adına önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Şehri ileriye taşıyacak, gelişimine katkı sunacak her türlü eleştiriye açık olduklarını belirten Başkan Yanılmaz, “İlimizi zenginleştirecek bütün öneri ve fikirlere açığız; fakat şehrimizi kasıtlı olarak geriye götürecek durumlardan da kaçınmalıyız” dedi.

AĞAR: “ÇEVRE İLLERİ KISKANDIRIYORUZ”

Elazığ’ın değişim ve dönüşümde çok ileri bir mesafe kaydettiğini belirten İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, şehrin her geçen gün daha çok güzelleştiğini belirtti. Elazığ’ın modern alt yapı ve zenginlikleri ile geleceğin önemli şehirleri arasına girmeye yüz tuttuğunu belirten Ağar, yeni dönemin yeni sistemiyle birlikte Elazığ’ın çok kuvvetli bir ivme kazanacağını kaydetti.

“ELAZIĞ KABUĞUNU KIRAN BİR İLDİR”

Şehrin bütün eksikliklerini çok hızlı tamamladığını belirten Ağar, Elazığ’ın kabuğunu kıran bir il olduğunu belirtti. Daha sonra emniyet eski arazisi ile ilgili olarak açıklamalar yapan Ağar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği bir telefon konuşmasını anlattı.

Muhalefetin söylemlerine ilişkin doğru olmayan bir spekülasyona açıklık getirdiğini açıklayan Ağar, Emniyet Müdürlüğü arazisinin ‘Millet Bahçesi’ olmasının Elazığ için uygun olacağını ifade ettiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında bu talebi olumlu karşıladığını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti’nin seçimlerden çok güçlü çıkacağını kaydeden Ağar, milletimizin çok fedakar ve asil olduğunu, her türlü zorluğun da üstesinden geleceğini ifade etti.

Bakmadan Geçme