Başkan Yanılmaz Şampiyon Öğrencilere Bisiklet Hediye Etti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Okul Sporları Genç Erkekler Futbol Ligi final grubunda son rakibini de eleyerek adını şampiyonluğa yazdıran Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi'ni ziyaret ederek okul yönetimini ve öğrencileri tebrik etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Okul Sporları Genç Erkekler Futbol Ligi final grubunda son rakibini de eleyerek adını şampiyonluğa yazdıran Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi’ni ziyaret ederek okul yönetimini ve öğrencileri tebrik etti.

MAÇ ÖNCESİ MORAL ZİYARETİ”

Başkan Yanılmaz’ın başarıyı paylaşmak için kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya Karakaya Spor Lisesi Müdürü Levent Sancar, 6-14 Nisan tarihlerinde Sırbistan da düzenlenecek dünya şampiyonası öncesinde oyunculara moral olduğunu aktardı. Teknik Direktör ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Tekoğlu ise “ Bu başarı Elâzığ’ın başarısı. Şehir artık bir ivme kazanıyor ve bu çocuklara değer vermeliyiz. Gençlerimiz artık milli sporcu oldular ve Elâzığ gençliğini de temsil ediyorlar” dedi. Takım Kaptanı Halil İbrahim Ünver de “Bundan sonraki süreçte bizlere destek çıkılmasını bekliyoruz. Hem ilimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a bizlere verdiği destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

“MARİFET İLTİFATA TABİİDİR”

Kendisinin de sporcu bir kimliğe sahip belediye başkanı olduğunu aktaran Başkan Yanılmaz, göreve geldikleri günden itibaren her yaştan genci spora teşvik ettiklerini ve uygun altyapıyı da hemşerilerimize sunduklarını kaydetti. Elazığ’ı bir açık hava spor alanı olarak gördüklerini aktaran Yanılmaz, açıklamalarına şu şekilde devam etti.

“Birçok spor merkezini hayata geçirdik. Belediye olarak mahalleler arası futbol turnuvalarımızla gençlerin gelişimine katkı sunduk. 66 semt sahası yaparak Elâzığ tarihinde rekor kırdık. Bahçesi müsait bütün okullara halı saha yaparak eğitime katkı sunduk. Başarılı öğrencileri ödüllendirmek gerek çünkü marifet iltifata tabidir. Bu açıdan her birinize bisiklet hediye etmek istedik. Bundan sonrada bol bol spor yapmaya devam edin. Sizlere zahmet vermemek için de bisikletleri evlerinize biz teslim edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme