Başkan Yanılmaz Fhgc'yi Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetini (FHGC) ziyaret etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetini (FHGC) ziyaret etti.

 

Ziyarette Cemiyet Başkanı Semih Erdem ve yönetim kurulu üyelerinden bilgi alan Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri dolayısıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydetti.

 

Ziyarette 24 Haziran’da Türkiye çok önemli bir seçim süreci yaşayacağına vurgu yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,"Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi dersek yanlış olmaz. Biz bunun teorisini 16 Nisan 2017’de oylamıştık. Elazığ olarak yüzde 71 destek verdik. Şimdi pratiğini oylamaya tabi tutacağız. 24 Haziran’da Elazığ yüzde 71’in çok daha üzerinden hükümet sisteminin değişimine destek verecek” dedi.

Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve bölgesinde etkin güç olabilmesi için güçlü bir hükümete ihtiyaç olduğunu aktaran Başkan Yanılmaz, “Ayrıca güçlü bir meclise ihtiyaç var. İkisi birlikte bir araya geldiğinde güçlü bir Türkiye oluşmuş olsun. Biz bin yıldır bu topraklardayız. Bu topraklarda yönetim gücümüzü, cesaretimizi kaybettiğimiz an bu toprakları bize bırakmazlar. Tüm mücadele Anadolu topraklarına sahip çıkmaktır. Biz inşallah huzur içerisinde yaşayacağız ve birlikte olacağız. Aynı zamanda Osmanlı döneminde olduğu gibi bu topraklardaki devlet ve hükümet dünya mazlumlarının güveni, zalimlerinde korkulu rüyası olacak. Son dönemlerde Kudüs olayında Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu duruş ve irade Birleşmiş Milletlerde ABD'nin aleyhine kararın çıkmasına vesile oldu. Dünya mazlumlarına güven ve zalimlere de korku saldı. Biz haktan, huhuktan ve doğrudasn yana tavrımızı koyabilmemiz için güçlü olmamız lazım" diye konuştu.

Elazığ’da milletvekilliğinde 5-0 yaparak meclise büyük bir destek vereceklerine inandığını belirten Başkan Yanılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rekor bir oy vererek Türkiye'de rekor kırmış illerin arasına gireceklerini kaydetti.

 

 

 

 

ATAŞEHİR AK PARTİ SEÇİM BÜROSUNA ZİYARET

 

Seçim ziyaretleri kapsamında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ eski milletvekili Ahmet Cemil Tunç ve beraberindekiler Elazığ Ak Parti Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları tarafından Ataşehir Mahallesi’nde açılan seçim bürosunu ziyaret etti.

 

Burada bir açıklama yapan Elazığ eski milletvekili Ahmet Cemil Tunç 24 Haziran seçimlerinin çok farklı bir seçim olduğuna vurgu yaparak konuşmasını şöyle sürdürdü. “Türkiye sistem değişikliğine gidiyor ve yeni bir yönetim sistemine geçecek. Türkiye bugüne kadar yaptığı yatırımlarına bu yeni dönemde daha büyük yatırımlar katarak büyümesine, güçlenmesini, vesile olacak. Onun için herkesi bu hususta duyarlı olmaya davet ediyorum. AK Parti'ye gönül vermiş insanlar iki şey için siyaset yapıyor. Bunların birincisi Allah'ın rızasını kazanmak, ikincisi ise bu ülkenin, memleketin, milletin, gelişmesi, kalkınması için ülkemizin güçlenmesi, milletimizin refahı için çalışıyoruz. Bu iki hedefimiz den başka hedefimiz maksadımız yok. Bu niyetle bu maksatla yola çıkan arkadaşlarımıza ben başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin. 5 milletvekili arkadaşımızı da ben tebrik ediyorum kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme