Başkan Türkyılmaz'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi Başkanı Çetin Türkyılmaz Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi Başkanı Çetin Türkyılmaz Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Türkyılmaz kutlama mesajında;

30 gün boyunca kazasız belasız oruçlarımızı tutup bizleri bayrama kavuşturan Yüce Allah'a hamdu senalar olsun. Devletimizin bekası milletimizin birlik ve beraberliği için Irak'ın kuzeyinde operasyonlara  devam eden Mehmetçiklerimize selam olsun. Türk milletinin bekası için şehit olan Mehmetlerimizin ruhları şad mekanları Cennet olsun. Dünyanın tüm mazlum coğrafyalarındaki Müslüman kardeşlerimizin de bayram coşkusunu yaşayabilmeleri Yüce Allah'tan duamızdır. Doğu Türkistan'da, Filistinde, Suriye'de, Irak 'ta, Keşmir'de, Arakan'da, Yemen'de , Çeçenistandaki dindaş ve soydaşlarımıza yapılan zulümlerin son bulması dileğiyle başta Yüce Türk Milleti olmak üzere tüm Müslümanların " RAMAZAN BAYRAMINI " en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederim. Selam ve dua ile!..

 

Bakmadan Geçme