Başkan Türkyılmaz'ın İstanbul Fethi mesajı

Başkan Türkyılmaz'ın İstanbul Fethi mesajı

Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi Başkanı Çetin Türkyılmaz 'ın " İSTANBULUN FETHİ " ile ilgili bir mesah yayınladı. Başkan Türkyılmaz mesajında;

"Yüce Türk Milleti, İlk Çağı kapatıp Ortaçağı açan Hun Türklerinden beri hep yönünü batıya çevirmiştir. Türk'ün büyük başbuğlarından Atilla, atalarının ikiye böldüğü Roma İmparatorluğunun Batı olanını yıkmıştır. Diğer büyük başbuğlarımızdan olan 2. Mehmet ise Konstantiye'yi alarak Doğu Romayı yıkmış ve Fatih unvanını almıştır. Cennet Mekan Başbuğ Fatih Sultan Mehmet Han, iki cihanın Sultanı Hz. Peygamber ( A.S)'in müjdesini gerçekleştirmiş ve Hz. Peygamber (A.S.)'in övgüsüne mazhar olmuştur. Hz. Peygamber ( A.S.) 'in dediği gibi Konstantiye'yi fetheden komutan ne büyük bir komutandır, Konstantiye'yi fetheden ordu ne büyük bir ordudur. Konstantiye'yi fetheden millet ne necip bir millettir. Konstantiye'yi fethederek onu" İSLAMBOL" yapan büyük komutan Başbuğ Fatih Sultan Mehmet Han'a ve onun büyük ordusuna selam olsun.

Ortaçağı kapatarak Yeniçağı açan Başbuğ Fatih Sultan Mehmet Han'a selam olsun. Başbuğ Fatih Sultan Mehmet Han'dan sonra gelen ve İstanbul'u dünyanın en büyük Türk ve İslam kenti yapan Türkün tüm Hakanlarına selam olsun. İstanbuldaki İngiliz işgaline son vererek tabiri caizse İstanbul'u yeniden fetheden Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk 'e selam olsun. İstanbul'u fethederek onu büyük Türk İslam kenti yapan Başbuğ Fatih Sultan Mehmet Han ve pusat arkadaşlarını, İstanbuldaki İngiliz işgaline son veren Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad mekanları Cennet olsun!.. İsyanbul'un fethinin 567. Yılı kutlu olsun. YÜCE ALLAH TÜRĶÜN KILICINI KESKİN EYLESİN, TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN!.."dedi.

Bakmadan Geçme