Başkan Şerifoğulları, Stk Platformu Üyelerini Ağırladı

Başkan Şerifoğulları, Stk Platformu Üyelerini Ağırladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, olağan genel kurul ile yenilenen Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu çalışma gurubu üyelerini ağırladı. 
Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Çalışma Gurubu Dönem Sözcüsü Servet Yaşar Özdemir ve beraberindekiler, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti. 
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Bir önceki dönemde Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu çalışma guruplarında görev yapan herkese teşekkür ediyor, yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” dedi.
Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun şehrin sorunlarını dile getirme ve kurumları harekete geçirme noktasında önemli bir kuruluş olduğunu belirten Başkan Şerifoğulları, “İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de şehrimize değer katacak kıymetli adımlar atacaklardır.” ifadelerini kullandı. 

‘Birlikte yönetim’ ilkesine vurgu yapan Başkan Şerifoğulları,  “Hep ifade ettiğimiz gibi bu şehri birlikte yöneteceğiz. Şehrimizin sorunlarına çözüm bulma noktasında sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hareket ederek el ele omuz omuza verirsek inanıyorum ki şehrimizin sorunları çok daha kolay çözülecektir. Hizmet yolculuğumuzda 10. ayımıza girdik. Bu süre zarfında sürekli sahadayız. Hemşehrilerimizle, muhtarlarımızla sürekli birlikteyiz. STK’larımızla sürekli istişare halindeyiz. Şehrimizde çok güzel bir birliktelik oluşturduk ve bu birlikteliğimizin gücüyle şehrimizin menfaatlerine yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Hep birlikte hareket ederek, Elazığ’ımızın daha müreffeh bir şehir olmasına katkı sağlayacağız.” şeklinde konuştu.
Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Çalışma Gurubu Dönem Sözcüsü Servet Yaşar Özdemir ise ilk ziyaretlerini Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na gerçekleştirdiklerini belirterek, “Platform olarak halkımızın sorunları ve çözüm yolları noktasında en büyük destekçimiz Elazığ Belediyesidir. Bugün de başkanımızla görüş alışverişinde bulunduk, kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Bakmadan Geçme