Başkan Şerifoğulları, Esnaf Ve Vatandaş Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Dün akşam Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, bugün de Kızılay Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Dün akşam Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, bugün de Kızılay Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İLK DURAK KAPALI ÇARŞI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, dün akşam iftar öncesi Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Tarihi Kapalı Çarşı’yı gezerek, esnafla birebir sohbet eden Başkan Şerifoğulları, iftarını da çarşı esnafıyla birlikte yaptı. İftar sonrası esnafın taleplerini dinleyen Başkan Şerifoğulları, projelerine ilişkin vatandaşlara ve esnaflara bilgiler de verdi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI KIZILAY MAHALLESİ’NDE

Başkan Şerifoğulları hafta sonu mesaisine Kızılay Mahallesi’ni ziyaret ederek başladı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Şerifoğulları, vatandaşları dinledi.

Birim müdürleriyle birlikte adım adım mahallede incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, sorun ve talepleri yerinde tespit ederek, yapacakları çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. 

Talep ve sorunları yerinde dinlemenin önemine vurgu yapan Başkan Şefrifoğulları, “Biz şehrimizi gelecek on yıllara hazırlarken, prensip olarak da vatandaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Attığımız her adımı gönül birlikteliğiyle atıyoruz. Bu şehir hepimizin ortak sevdası ve ortak paydasıdır. Bu şehre güçlü kardeşlik bağlarıyla, gönül gönüle hizmet sözümüz var. Gönül ve güç birlikteliğiyle şehrimizi kalkındırarak tam anlamıyla cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme