Başkan Şerifoğulları Çayda Çıra Ve Salıbaba Mahallelerinde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları hafta sonu da mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi, çözüm için vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları hafta sonu da mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi, çözüm için vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Şerifoğulları, Cuma günü Çayda Çıra Mahallesi'ne giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Teravih namazı öncesinde ve sonrasında vatandaşlarla buluşan Başkan Şerifoğulları, mahalle sınırları içerisinde hayata geçirilecek projeler ve yapılan belediye çalışmalarıyla ilgili vatandaşlara bilgi verdi.

Cumartesi günü de Milletvekili Zülfü Demirbağ ile birlikte Salıbaba Mahallesi'ne giden Başkan Şerifoğulları, burada da vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti, sorun ve talepleri dinledi.

Daha sonra AK Parti Gençlik Kolları tarafından Öğretmenevi önünde açılan Çaylar Bizden standında gençlerle bir araya gelen Başkan Şerifoğulları ve Milletvekili Demirbağ, Yeniden Refah Partisi üye kayıt standını ziyaret etti.

Vatandaşlarla her fırsatta buluşmaya ve istişare etmeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Şerifoğulları, "Birlikte yönetim anlayışının en önemli paydaşının vatandaş olduğunun bilincindeyiz. Bu sebeple her fırsatta vatandaşlarımızla buluşmaya gayret ediyoruz. Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarımızla birlikte yaşamak için her akşam teravih namazları öncesinde ve sonrasında mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu hafta sonu da Çayda Çıra ve Salıbaba Mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk, sorunları yerinde gördük, vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. İnşallah vatandaşlarımızdan aldığımız güçle, onların da yönetime katılmasıyla şehrimiz için çok güzel işler başaracağız. Ben buna yürekten inanıyor, gösterdikleri ilgiden dolayı mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme