Başkan Şengönül: Tüm Türk ve İslam Aleminin Kurban Bayramını Tebrik Ediyorum

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, yayımladığı bir basın açıklaması ile tüm Türk ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik etti.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, yayımladığı bir basın açıklaması ile tüm Türk ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik etti.

Başkan Şengönül söz konusu mesajında: “Bayramlarımız gerek milletimiz nezdinde gerekse de tüm Türk ve İslam coğrafyalarında müstesna bir öneme sahiptir. Küslerin barıştığı, sıkıntı ve kederin yerini sevinç ve coşkunun aldığı, birlik ve beraberlik duygularının en güzel bir biçimde açığa çıktığı bayramlar hasretle beklenmekte ve her bir bayramımız yaklaştıkça aziz milletimizi tatlı bir telaş sarmaktadır. İsmailce bir teslimiyetin adı olan ve mesele mukaddes bir dava olduğunda, can vermenin bile derin anlamlar barındırdığını bizlere her seferinde anımsatan Kurban Bayramı, bolluğunu ve bereketini de kendisiyle beraber getirmiştir. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak biliyoruz ki, bugün bu topraklar üzerinde rahatça yaşayabiliyor, vatanımızın her bir karışının dünyaya bedel olan kokusunu içimize çekebiliyor ve bu ülkenin nimetlerinden rahatça faydalanabiliyorsak, bunu bizler için mümkün kılan yegane unsur, yeri geldiğinde kendilerini bu vatan için kurban etmekten geri durmayan, İsmailce bir eda ile aziz milletimiz için her türlü fedakarlığı göze alan koç yiğitlerimiz sebebiyledir. Bu vatanın selameti için adlarını anmaya yüreklerimizin dayanmayacağı kadar şehitler vermiş bir davanın mensupları olarak, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizden hasseten bu bayramda Şehitliklerimizi ziyaret etmelerini ve olur da o yiğitlerin ana ve babalarını görmek nasip olursa, ellerinden bolca öpmelerini rica ediyorum. Bu Kurban Bayramında da milletimizden ricamız, kurban derilerini zayi etmemeleri ve kurban derilerini, yeri geldiğinde vatanı, milleti, bayrağı ve devleti için gözünü kırpmadan şehadete yürüyecek olan koç yiğitlerin yetiştiği Ülkü Ocakları’mıza bağışlamaları olacaktır. Bu vesileyle, başta aziz milletimiz olmak üzere tüm Türk ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, bayramımızın birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha fazla güçlü kılmasını temenni ediyorum. Var olsun Ülkü Ocakları” ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme