Başkan Şengönül: Ramazan Bayramı'mıza Ulaşmanın Heyecanı İçindeyiz

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şengönül söz konusu mesajında: “Tüm Türk ve İslam coğrafyası olarak, 11 ayın Sultanı olan Ramazan ayımızı idrak etmemizin ardından, mübarek Ramazan Bayramı’mıza ulaşıyor olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Tüm dünya ve ülke olarak, birçok badireyi atlattığımız ve sıkıntıların arasından metanetle geçtiğimiz bu zorlu günler, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik duygusuyla hareket etmemizi gerekli kılmaktadır. Dahili ve harici ihanet odaklarının, sabrımızı sınayıp, kardeşi kardeşe kırdırma oyunu bir neticeye ulaşmamış olup, milletimiz hem Ramazan ayımızın manevi atmosferi ile hem de bayramımıza ulaşıyor olmanın sevinci ile birbirine daha sıkı kenetlenmiştir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, bu bayram da diyoruz ki; “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz.”
Ülke olarak en büyük sermayemiz, bizleri her zorluğa rağmen bir arada tutan paylaşma, dayanışma duygumuz ve birbirimize sımsıkı kenetlenme anlayışımızdır.

Ülkü Ocakları olarak, Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve yol arkadaşları tarafından, temelimizin atıldığı ilk günden itibaren ülkemizin huzuru, barışı ve esenliği için tüm benliğimiz ile mücadele etmekteyiz. Bu süreçte; sarp yollar, keskin dönemeçler ve imkansız geçitler hep karşımıza çıkartılmak istenmesine rağmen, ateş çemberleriyle imtihana çekilme pahasına daima milletimizden ve devletimizden taraf olduk. Bu uğurda nice şehitler, nice Fırat’lar, nice Mustafa’lar, nice Cengiz’ler feda ettik. Hepsi var olsunlar, haklarını helal etsinler. Yiğitliklerini ve anılarını anlatmaya ne yürek dayanır ne de dil yeter. Bu vesileyle, başta aziz şehitlerimizin manevi hatırası nezdinde ailelerin, tüm Türk ve İslam coğrafyasının, ülkemizde bulunan her bir ferdin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, tüm sevdikleri ile beraber huzur ve barış ortamı içerisinde bir bayram geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme