Başkan Şengönül'den Yeşilyurt Belediyespor'a Moral Ziyareti

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül, zor günlerden geçen Yeşilyurt Belediye Spor'u ziyaret etti.

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül, zor günlerden geçen Yeşilyurt Belediye Spor’u ziyaret etti.

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül, son günlerde zor zamanlardan geçen ve gelecek hafta Yomraspor müsabakasına çıkacak olan Yeşilyurt Belediye Spor’u Yeşilyurt Gençlik ve Spor  İlçe Müdürü Mehmet Özgül Durmuş ile beraber ziyaret etti.
Gençlik ve spor faaliyetleriyle yakından ilgilenen ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bulunması sebebiyle büyük bir gençlik potansiyeline hitap eden Başkan Şengönül, Yeşilyurt Belediye Spor’un teknik heyeti ve sporcuları ile sohbet ettikten sonra bazı açıklamalarda bulundu.

Başkan Şengönül söz konusu açıklamasında: “Uzun dönemler gençlik ve spor camiasının içerisinde yer almam ve halihazırda da Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı görevini yürütmem hasebiyle, hem gençliğimizin sorun, talep ve dinamiklerini iyi biliyor hem de spor ve gençliğin birbirinin ayrılmaz parçası olduğu hususunu her fırsatta dile getiriyorum. Yeşilyurt Belediye Spor’umuzun son günlerde zor günlerden geçmesi bizleri ziyadesiyle üzdü. Bizler de kendilerini ziyaret etmek suretiyle desteğimizi sunmak istedik. Gelecek hafta Yeşilyurt Spor’umuz zorlu bir müsabakaya çıkacak. Sonuç ne olursa olsun, biz her fırsatta hem Yeni Malatyaspor'umuzu hem Yeşilyurt Spor’umuzu, hem spor faaliyetlerini hem de gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Bir futbol kulübünün kurulması ve bu kulüplere futbolcu yetiştirilmesi kolay süreçler değil. Yakın zamanda kurmuş olduğumuz Ülkü Gücü 44 Gençlik ve Spor Kulübü’müzden dolayı bu süreçleri yakından biliyoruz. Kulübümüz ve futbolcularımız emin olsunlar, her daim yanlarında olacağız.Bizlerde hafta sonu Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak  trünündeki yerimizi alacağız. Bu vesile ile  buradan tüm hemşehrilerimizi trübüne davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme