Başkan Samanlı Koltuğu Devretti

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI MESUT SAMANLININ 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı,Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. kuruluş yıldönümünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

            Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihinin; kader birliği yapmış, istiklal ve istikbal mücadelesini elbirliğiyle, gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş Aziz Milletimiz için dönüm noktası olduğunu kaydeden Başkan Samanlı;” TBMM "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" diyerek Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. 99 yıllık tarihinde defalarca millet ve hürriyet düşmanı hainlerin sataşmasına maruz kalan TBMM, en son 15 Temmuz hain terör saldırısında doğduğu gün kadar taze, hürriyet ve bağımsızlık ruhuyla dimdik ayakta kalarak 'Gazi Meclis' unvanını pekiştirmiş, milletimize zincir vurmaya kalkan çılgınlara ders, milletimize ve mazlum milletlere umut vermiştir. 15 Temmuzda millet kıyam ederken, onun iradesini temsil eden Meclis de yıkılmaz bir kale olduğunu göstermiştir." dedi.

                23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, coşkunun, sevincin dünya çocuklarıyla paylaşıldığı; kardeşlik ve barış mesajlarının çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelendiği özel bir bayram olduğuna dikkat çeken MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Türkiye olarak inanıyoruz ki; hangi ülkede olursa olsun tüm çocukların savaş, açlık ve kargaşa ortamından uzak bir şekilde yaşamaları, en büyük arzumuzdur.  Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, eleştiren, kendine güvenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.                      

             Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

            Başkan Samanlı bugün koltuğunu 23 Nisan Çocuk Bayramı olması münasebetiyle, Aybüke Keleş,Mert Keleş ‘e bıraktı. Miniklerin Koltuğu devraldığında ilk icraatları ise,  31 Mart Yerel seçimlerinde MHP Battalgazi İlçe  teşkilatının Malatya’da göstermiş oldukları çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

 

Bakmadan Geçme