Başkan Sadıkoğlu'nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu yayınladığı mesaj ile tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Sadıkoğlu10 Ocak mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gazetecilere sosyal ve ekonomik haklar sağlayan, Türk basınında bir dönüm noktası olan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 yılında kabul edilmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihi “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri ilke edinerek mesleğinizi icra ediyorsunuz. Siz hem bizim hem de vatandaşın gözü, kulağı, sesi ve vicdanısınız. Ailenizden ve hayatınızdan fedakârlıkyaparak zor şartlar altında çalışıyorsunuz. Bu duygu ve düşüncelerledeğerli basın çalışanlarının, emekçilerinin ve temsilcilerinin bu özel gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Bakmadan Geçme