Başkan Özcan'a Plaket

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bugün artık Malatya'lı kayısı üreticilerin artık yüzü gülüyor.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bugün artık Malatya'lı kayısı üreticilerin artık yüzü gülüyor.  Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Başkan göreve geldiğinden bu yana çok önemli işlerinin yaptığını ve Malatya kaysımızın hak etiği yere gelmesinden büyük bir emeklerinin olduğunu biliyoruz ve bizlerde Anadolu Basın Birliği Olarak Sayın Başkanımız Ramazan Özcan Başkanımız şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Malatyalı kaysı üreticilerimiz daha önceden kaysınınım para yapmadığı o dönemlerde ve kaysının barajlara ve yine hayvanlara veriyordu ve o dönemlerde kaysı para etmiyordu ve bırakınız para kazanmasını ve işçi parası çıkmıyordu. Şimdiyse kaysı üretici kardeşlerimizin kaysıları hak etiği bir fiyatla kendilerine gelmişlerdir. İşte bu başarı kimindir derseniz Malatya Kaysı Borsası Başkanı Sayın Ramazan Özcan, Başkanındır ve ekibindir. Başkan Özcan gece gündüz denedi Ankara’yı yol ederek Malatya kaysısına sahip çıkmıştır ve büyük emekler harcamıştır gereken desteği alarak Malatya kaysımızın hak etiği yere getirmiştir.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Kaysımıza ve kaysı üreticilerinin her zaman yanlarından olmuştur, desteklerini sürdürmüştür. Malatya Kaysı Borsası Başkanı Sayın Ramazan Özcan, Başkanımızın bu güzel çalışmalarından dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum, çalışmalarından başarılar diliyorum ve Ramazan Başkanımızın daha iyi yerlerde görmek istiyoruz dedi.


 Sayın Başkanım Ramazan Özcan'ın ve Devletimizin desteği ile Başkanımındı dediği gibi artık kayısı üreticisinin ve kayısının sahibi Malatya'da 3 - 4 tüccar değil kayısının sahibi artık devlettir.  Devletimizin kayısı alımı yapacağını açıklaması ve taban fiyat belirlemesi Malatya'nın kaderini değiştirecek büyük bir adım olmuştur.. Bu İşe bizlerde vesile olmuşsak ne mutlu bize. Ama bu sürece gelinmesinde Malatya Ticaret Borsası Üyeleri ve Başkanım Ramazan Özcan'nın büyük katkısı olmuştur. Deme ki çalışırsanız mücadele ederseniz olmayacak diye bir şey yoktur.. Bugün Makamlar Mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan bir taş üstüne taş koymaktır. Malatyalılar yıllarda geçse Ramazan Özcan Başkanımı minnetle anacaktır. Çünkü yıllardır dalın ya üstünde ya da dibinde çürüyen kayısının artık sahibi devlettir. Bunad başta Ramazan Özcan başkanımın büyük katkısı olmuştur. Bende şahsım ve tüm Yönetim kulum ve üye arkadaşlarım adına başta Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve Üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Ticaret Borsası ( MTB ) Başkanı Ramazan Özcan, Artık Malatyalı Kayısı Üreticisinin yüz gülecektir. Başkan Özcan,  Malatya'da Artık Kayısının Sahibi Devlettir.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Medyası, STK’si, Siyasetçisi, İş İnsanı ve tüm etkenleriyle birlik olduğu zaman yapamayacağımız bir şey yoktur. Özellikle basın ve medya Malatya'da gerçekleşen ve gerçekleştirilecek olan yatırımların şehre kazandırılmasında ciddi katkısı vardır. 

Başkan Özcan; 2020 yılında kuru kayısıda çok önemli bir dönemin başlangıcına vesile olacak yatırımlara imza attık. Bu yatırımları yaparken de, hayata geçirirken de kamuoyunda bunları paylaşabilme ve kamuoyu oluşturma açısından basın bize çok önemli destek verdi.  Lisanslı Depoculuğun hayata geçmesi ve Devlet Mahsulleri Ofisinin bu yıl içerisinde taban fiyat belirleyerek kayısıyı alması. Malatya Ekonomisi için bir milat olmuştur. Artık Malatya'lı kayısı üreticisi kayısım bu yıl ne olacak kaygısı içerisinde olmayacak ve olmamıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Tarım Bakanımızın destekleriyle kayısı 2020 yılından itibaren Devlet garantisi altına alınıp fiyat istikrarı sağlanmıştır. Artık Malatya'lı kayısı üreticisinin garantisi devlettir.  Bu yıl belki biraz aksaklıklar olsa da önümüzdeki yıllarda Malatya Büyükşehir Belediyesinin açacağı Lisanlı Depoculukla beraber Malatya'da Kayısı sektörü çok önemli bir yere gelecektir.  Artık Malatya'lı kayısı üreticisinin yüzü gülecek ürünü ortalıkta heba olmayacaktır.

Biliyorsunuz 2020 yılının tamda bir deprem felaketi yaşadık. Arkasından tüm dünyayı kasıp kavurduğu gibi ülkemizi ve Malatya’mızda kasıp kavuran halende devam eden bir koronavirüs belasıyla karşılaştık. Bu arada sizlerde bu korona belasına meslektaşlarınızı kurban verdiniz. Başta tüm hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve basın mensubu kardeşlerimize Allahtan Rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Bizler her zaman basınımızın yanında olduk ve bundan sonrada yanlarınızdan olacağız.

Başkan Özcan, Bizler sizleri yakından takip ediyorum.  Malatya'ya kazandırılan tüm projelerde, yatırımlarda sizlerin büyük emeği katkısı var şahsım, kurumum ve milletim adına her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Özcan, Bizlerin yaptığımız çalışmalarımızın anısına, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Tarafından bizlere bu anlamlı plaketlerinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Başkanın başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme