Başkan Koçak'tan Efsane Vali Vasip Şahin'e Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Derneği, Ankara Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti. Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak

Ankara Pütürgeliler Derneği, Ankara Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti.
Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Hünkar İnam,MASTÖB Ankara Şube başkanı Selçuk Kaymaz ve Mastöb Başkan yardımcıları Burçin Şahin ve Metin Alanyüz ile birlikte bir dönem Pütürge Kaymakamlığı görevinde de bulunan 2012-2014 yılları arasında 2 yıl süre ile Malatya Valiliği yapan, görev süresi boyunca kalıcı hizmetlere imza atan sonrasında İstanbul Valiliğine atanan, 2018 yılından beri de Ankara Valisi olan Vasip Şahin’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette söz alan Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak, ”Sayın Valimizin hem Pütürge’mizde hem de Malatya’mızda çok güzel hizmetleri oldu. Bugün Valimizi ziyaret ederek hem güzel hizmetleri için teşekkür etmek hem de dernek çalışmalarımız hakkında bilgi vererek desteklerini talep etmeye geldik. Bizleri makamında kabul ettiği için ayrıca Valimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Ankara Valisi Vasip Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Malatya’dan çok güzel anılarla ayrıldık, halen görüştüğümüz dostlarımız bulunmakta.  Şu ana kadar ülkemizin farklı illerinde görev yapmak nasip oldu ancak Malatya’nın yerini ayırmak gerekiyor. Başkanların ağzından derneklerimizin faaliyetlerini dinleme imkanımız oldu. Çok güzel çalışmalar yaptıklarını görüyorum bu anlamda Ankara Valiliği olarak vatandaşlarımızın lehine yapılacak her türlü çalışmaya dün olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme