Başkan Kaya'dan MHP'nin 51'nci Yıl Dönümü Mesajı

Başkan Kaya'dan MHP'nin 51'nci Yıl Dönümü Mesajı

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Partimizin Kuruluşunun 51. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kaya’nın Mesajı Şöyle.
Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Milletinin geleceğine ümitle bakmak isteyen herkesin umut kaynağı, geleceğinden endişe edenlerin sığınağı haline gelmişse, bu 51 yıl içerisinde harekete gönül vermiş, omuz vermiş, emek vermiş ve elbette ki öncelikle can vererek şehit olmuş aziz kahramanların eseridir. 

Başkan Kaya, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e ve aldığı emaneti onun çizgisinden sapmadan, siyasetin tıkandığı her noktada, ’Önce ülkem ve milletim’ diyerek inisiyatif alıp ülke siyasetine yön veren, Türk Milletine hizmet etmeyi şiar edinmiş Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımızı sunuyor, emrinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. 

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Bu duygu ve düşüncelerle, Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş dava büyüklerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Başbuğumuzun İzinde, Liderimizin Emrinde Nice Yıllara.

Bakmadan Geçme