Başkan Kaya'dan ABYB'ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim Kurulu üyeleri, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve yönetim Kurulu üyeleri, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
    Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Kaya  ve Yönetimi, Abyb Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetiminin 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. 
    Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev almanın büyük bir onur olduğunu ifade eden Başkan Kaya “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde ‘Önce devletim sonra partim ve ben’ düsturuyla çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman neleri başardığımızı herkes biliyor’ ’ifadelerine yer verdi.. Malatya’ya hizmet etme noktasında ellerinden gelen gayreti  gösterdiklerini  dile getiren Başkan Kaya, ‘’ huzur ve insan odaklı çalışmalarımızla her zaman sahada olacağız’’ dedi.  
     Malatya’da güçlü bir teşkilata sahip olduklarını vurgulayan Başkan Kaya, ‘’Parti teşkilatımız ve  Ülkü Ocaklarımızla  tecrübeli bir ekip iş başında. Güzel şehrimize hayal dahi edilemeyen büyük projeler kazandırmak ve vatandaşın sıkıntılarına çözüm bulmak  için  teşkilat olarak tam bir ekip ruhuyla çalışıyoruz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu. 
      MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya,’’ Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyelerinin  her zaman yanındayız. İlkeli duruşunuz  ,gerçek ve tarafsız haber anlayışı ile yapmış olduğunuz görevi takdirle takip ediyoruz. Bugün olduğu gibi bundan sonrada İlkeli duruşunuzdan taviz vermeyeceğiniz hususunda güvenimiz tamdır. Gazetecilik, demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Tarafsız ve ilkeli basın ise toplumun haber alma özgürlüğünün vazgeçilmezidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Gece gündüz demeden halkımızı bilgilendirmek için özveriyle çalışan tüm gazetecilerimizin 10  Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise  Başkan Kaya ve yönetimine  ziyaretleri için teşekkür etti. 
 

Bakmadan Geçme