Başkan Karadağ'dan 23 Nisan Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Türkiye Cumhuriyeti'nin mihenk taşlarını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Karadağ yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Gazi Meclisin açılışının 102. Yıldönümü ve aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza bıraktığı mirasın iyi idrak etmemiz gerekmektedir. Genç neslin bu ülkenin nasıl kurulduğu ve Milli Mücadele yıllarını unutmadan geleceğe sağlam adımlarla bakmaları gerekmektedir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir. Milleti, yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Tek bir egemenlik vardır, o da ulusal egemenliktir' demiştir. Bugün geldiğimiz noktada bizlere düşen görev teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra gelecek olan nesillere en iyi seviyede teslim etmektir. Bu anlamda Gelecek çocuklarla şekillenecektir. 
Dünyada çocuklara armağan edilen ilk bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarını kucaklayan eşsiz bir bayramdır. Geleceğin mimarı olacak çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum.“

Bakmadan Geçme