Başkan Gürkan: Malatya huzur şehri olsun

Başkan Gürkan'dan Maski'ye Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlk olarak Alo 185 Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Gürkan, gelen bir çağrıyı cevapladı ve ekiplere talimat vererek vatandaşa yardımcı oldu. Başkan Gürkan, daha sonra MASKİ Genel Müdürlüğü’ne getirilen Mehmet Mert’in personellerle tanışma toplantısına katıldı.
Toplantıda ilk olarak konuşan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, MASKİ bünyesinde çalışan herkesin birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini vurguladı. 
Mert, “Bizleri bu göreve layık gören Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. Görevimize başladık. Hızlı bir şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. Ekip ruhuyla, birlik ve beraberlik içinde, gece gündüz demeden ekiplerimle birlikte çalışmanın gayretinde olacağız. Aktif bir şekilde sahada olacağız. Allah bizi mahcup etmesin” dedi.
Malatya’nın huzur şehri olması için herkesin el ele, gönül gönüle çalışması gerektiğini söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Mehmet Mert ile birlikte MASKİ Genel Müdürlüğü’nde yeni bir sayfa açıyoruz. Bundan sonra bütün birimler kendi aralarında toplantı yapacak. Sizlerden tek ricam, ele ele vererek şu memlekete hizmet edelim. Biz herkesi kucaklayacağız. Şu görüşte, bu görüşte demeyeceğiz. Bizim amacımız Malatya’da herkesi kucaklayabilmektir. Malatya huzur şehri olsun. İdeolojinin kimseye bir faydası yoktur. Kırsalda hiçbir yerde asfaltsız bir yer kalmadı. Suda da kalmayacak. Kanalizasyonda da kalmayacak. Dürüst olduğunuz sürece iyi niyet beslediğiniz sürece biz hep sizlerin yanında olacağız. Kim devlete ihanet ediyor, kim millete ihanet ediyorsa bunların bizim kapımızın önünden geçme şansı yoktur. Sizlerden ricam bugün yeni bir sayfa açın. Allah birliğinizi beraberliğinizi bozmasın” diye konuştu.
EMEKLİ OLAN PERSONELLERE PLAKET
Malatya Büyükşehir Belediyesi ve şirketler bünyesinde görev alan 12 kişi emekliye ayrıldı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan emekli olan Aziz Savaş, Hacı Ali Arı, Hamdi Taşdemir Hasan Saman, Hasan Yumrutepe Hüseyin Karaoğlan, Hüseyin Yıldız, İlhan Tanataş, Necmettin Karaca, Rahmi Çitil, Sultan Balkı, Ünal Yumrutepe ve Selahattin Albayrak’a plaket verdi. Başkan Gürkan, “Emekli olan arkadaşlarımıza Malatya’mıza yapmış olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bunca yıldır alnının akıyla hiçbir şeye bulaşmadan çalışmaları takdire şayandır. Hepinizi tebrik ediyorum. Belediyemize ve memleketimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme