Başkan Gürkan Kuluncak'ta Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesini ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesini ziyaret etti. Başkan Gürkan Kuluncak İlçesi ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
Malatya Büyükşehir Belediyesinin yapılan hizmet ve yatırımlarının yanı sıra yapılacak olan çalışmaları incelemek için Kuluncak İlçesini ziyaret eden Başkan Gürkan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ve beraberindekilerle birlikte ilçede kurulan Pazar yerini gezen Başkan Gürkan, Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Pazar esnafı ve vatandaşlar Başkan Gürkan’ın Kuluncak ilçesini ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirterek ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.
Pazar esnafını ziyareti sonrasında Başkan Gürkan ve beraberindekiler ilçe merkezinde bulunan esnafları da ziyaret etti. İlçede yaptığı ziyarette Kuluncak’a yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili de esnaflarla sohbet eden Başkan Gürkan, Malatya’da yapılan hizmetlerin yüz yıllara tekâmül ettiğini söyledi. Yapılan hizmetlerle birlikte Kuluncak İlçesi dâhil olmak üzere tüm ilçelerde çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ve Pandemi döneminde olmasına rağmen en fazla yatırım ve hizmeti yapan belediyenin Büyükşehir Belediyesi olduğunu söyledi. 
 

Bakmadan Geçme