Başkan Gürkan Hekimhan ilçesi Ballıkaya ve Başkavak mahallelerini ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Hekimhan İlçesi Ballıkaya ve Başkavak Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Hekimhan İlçesi Ballıkaya ve Başkavak Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 
Başkan Gürkan’a mahalle gezileri sırasında, Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ile Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Daire Başkanları katıldı. 
Muhtarlardan yapılan hizmetler için teşekkür
Ballıkaya Mahalle Muhtarı Merdan Çelik ve Başkavak Mahalle Muhtarı Kamil Kistiloğlu, “Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmet götürmektedir. Özverili çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler. 
Mahalle sakinlerinden teşekkür
Mahalle sakinlerinden Yusuf Öztürk ve Mustafa Arı da ziyaret sırasında, “Büyükşehir Belediye Başkanımız hiçbir ayrım yapmadan her kesime eşit mesafede hizmet verdiğini iftiharla görmekteyiz.  Sayın Başkanımız sosyal belediyecilik alanında birçok kurs açarak bu kurslarda insanlarımızın meslek edinmelerine vesile olmuştur. Gıdaya hakim olan dünyaya hakim olur ve önümüzdeki süreç gıda süreci diyerek Doğanşehir ve Arapgir’de fasulye, Kuluncak ve Arguvan’da nohut dağıtımı, ücretsiz fidan dağıtımı, sebze fidesi desteği, tarım yapılmayan alanların tarıma kazandırılması, yaylalara su yalakları ve su boruları döşenmesi, esnafa destek vb. hizmetlerle sosyal belediyecilik alanında örnek bir belediyecilik sergilemiştir. Geçtiğimiz günlerde 300 bin metrekare alanı park yaparak çocukluğumuzun yeşil Malatya’sına tekrar kavuşacağımıza inanıyoruz. Hizmetlerinden dolayı Sayın Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. 
Sayın Başkanımızın katkılarıyla Ankara’da ‘Yolu Malatya’dan Geçenler’ programına katıldım, gerçekten muhteşemdi. Şu an da bile duygulanıyorum. Başkanıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sayın Başkanım göreve geldikten sonra hiçbir siyasi ayrımcılık yapmadan Malatya’mıza güzel hizmetler yapıyor. Hizmetlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.
Sayın Başkanımızı her yerde görüyoruz. Müfettişliği döneminde, Müdürlüğü döneminde, bağımsız olarak seçildiği Battalgazi Belediye Başkanlığı döneminde. Sayın Başkanımızda insanlık var şimdi de layık olduğu yere geldi ve Büyükşehir Belediye Başkanımız oldu” şeklinde konuştular. 
Mahalle sakinlerine yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Başkan Gürkan ise konuşmasında, “Her mahallemizde hizmetlerimiz büyük bir hızla devam etmektedir. Mahallelerimize yapılan hizmetler sizleri mutlu ettiği gibi bizleri de mutlu etmektedir. Her zaman şunu ifade etmişizdir. Hizmette anlayışımızda güneş gibi olacağız. Gözünü ve perdesini kapatmayan herkes güneşin ışığından ve ısısından nasıl faydalanıyorsa bizim hizmet anlayışımızda o şekilde. Hizmetlerimize bu şekilde devam ediyoruz. Varsa sıkıntılarınızı da imkânlarımız ölçüsünde giderilecek olmasından kimsenin tereddüdü olmasın” şeklinde konuştu.  
 

Bakmadan Geçme