Başkan Gürkan Gaziosmanpaşa Ve Sincik Belediye Başkanlarını Ağırladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Korkut: Başkanımızın Projeleri örnek olarak Cumhurbaşkanlığı sitesinde yayınlanıyor
25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’ne katılmak üzere Malatya’ya gelen Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, “Selahattin başkanımızın hizmetleri ile insanlara gösterdiği bu güzel ilgi, alçak gönüllülüğüyle,  misafirperverliği ile vizyoner kişiliği, projeci kişiliği ile bizlere örnek oluyor. Biz de belediye konusunda Sayın başkanımızı takip ediyoruz. Projeleri örnek olarak Cumhurbaşkanlığı’mızın sitesinde yayınlanıyor. İlçe olarak Malatya'ya yakınız 60 kilometre aramız. Sayın başkanımız bölgenin abisi konumda. Biz de sürekli yanındayız ve destekçisiyiz kendilerine huzurunuzda şükranlarımı sunuyoruz. Kendisine teşekkürlerimi sunuyor ekibine festivalde göstermiş oldukları performanstan dolayı da çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Usta: Malatya’da örnek bir tablo sergileniyor
Kayısı festivaline katılmak için Malatya’ya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise, “Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Güneşin altın yumurtasının olduğu Malatya’da bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Bu mutluluğu bize yaşatan Sayın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyorum. Kültürlerin birleştiği, medeniyetin geliştiği ve özellikle de Malatya’nın gelişen yüzüyle toplumla bütünleştiği bir resmi burada gördük. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere gerçekten bir vatandaş olarak şükranlarımızı arz etmek içimizden geliyor. Dün akşamki resim farklı kültürlerden, farklı düşüncelerden, farklı yaşam biçimlerinden buraya gelip bütünleşen Malatya’yı çok iyi bir temsil eden vatandaşlarımızın sadece kayısı gibi çok anlamlı bir simgesel özelliği olan nesnede buluşması da aslında Malatya'nın gücünü arttıran önemli bir yaklaşımdı ”şeklinde konuştu. 

Gürkan: Bize bu birlikteliği yaşatan hemşerilerime teşekkür ediyorum
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Kayısı festivali münasebetiyle ilimize gelen çok değerli Gaziosmanpaşa belediye başkanımıza, Sincik Belediye başkanımıza ve değerli misafirlerine hoş geldiniz diyorum. Dün Malatya halkı ve Malatya anlamında Malatya tek yürek mazisine layık istikbale yürüyoruz, hashtagi ile Malatya birlik beraberlik anlamında güzel bir fotoğraf sergiledi. Malatya'nın birlik ve beraberliği açısından ve gerçekten de Malatya’nın mazisine layık bir gelecek arzusuyla tek yürek olmaları Malatya açısından önemliydi. Festivalde bizi yalnız bırakmayan değerli Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta Bey’e değerli Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut Bey’e çok teşekkür ediyorum. Bu fotoğrafı yaşatan Malatyalı vatandaşlarımıza minnettarlığımı belirtiyor ve şükranlarımı iletmek istiyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Malatya Büyükşehir Başkanı Selahattin Gürkan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut’a Arslantepe figürü ve kayısı hediye etti. 
 

Bakmadan Geçme