Başkan Gürkan 2. Osb'de İşadamları Ve Çalışanlarla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan'a 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bazı fabrikaları gezerek, hem işadamlarının sorunlarını dinledi, hem de çalışanlarla bir araya geldi

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’a 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bazı fabrikaları gezerek, hem işadamlarının sorunlarını dinledi, hem de çalışanlarla bir araya geldi. İşadamları, Başkan Gürkan’a plaket verirken, Başkan Gürkan’da, Malatya organize sanayi bölgesinin Malatya için önemine dikkat çekerek ‘Müteşebbislerimiz hep böyle güçlü olsun’ dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkan Vekili Basri Kahveci, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mimar Vahap Erdem ile birlikte  2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Özak Tekstil, Yasir Plastik ve Döküm A.Ş ile Baykanlar Tekstil fabrikalarını gezdi.  Başkan Gürkan, ilk olarak Özak Tekstil Fabrikası’nda çalışanlarla birlikte öğle yemeği yedi. Burada çalışanlarla bir araya gelen Başkan Gürkan, Malatya Organize Sanayi Bölgesi’nin istihdam açısında önemine dikkat çekerek, “Müteşebbislerimiz hep böyle güçlü olsunlar, yanlarında istihdam oluştursunlar, istihdamla birlikte üretim olsun. Hem memleketimiz kazansın, hem de insanımız kazansın” Dedi.

 

Ziyaret sonrası Özak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Başkan Gürkan’a teşekkür plaketi verdi. Başkan Gürkan, daha sonra beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkan Vekili Basri Kahveci, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mimar Vahap Erdem ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Yasir Plastik ve Döküm A.Ş ile Baykanlar Tekstil fabrikalarını gezerek, çalışanlarla bir araya gelip, işadamlarının sorunlarını ve taleplerini dinledi.  

Bakmadan Geçme