Başkan Güder İle Mahalle Buluşmaları Devam Ediyor

'Battalgazi'de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları' Kamıştaş ve Karabağ mahalle sakinleri ile devam etti.

 “Battalgazi’de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları” Kamıştaş ve Karabağ mahalle sakinleri ile devam etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede yaşayan vatandaşların taleplerinin eksiksiz karşılanması için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.
Battalgazi’deki vatandaşların tüm taleplerinin doğru değerlendirilerek eksiksiz karşılanması ve hiçbir ihtiyacın gözden kaçmaması amacıyla Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla başlatılan "Battalgazi’de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları" Kamıştaş ve Karabağ mahalle sakinleri ile devam etti. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte muhtarlar ve mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Güder, ilçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgiler vererek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in vatandaşların sorunları ile yakından ilgilendiğine dikkat çeken Kamıştaş Mahallesi Muhtarı Şevket Canseven,  “Allah başkanımızdan razı olsun. Milletvekilimiz ile mahallemize geldiler, vatandaşlarımızın sorunlarını dinlediler. Birkaç küçük sorunumuz var. Başkanım çözümü noktasında talimatlarını verdiler. Milletvekilimizden caminin sözünü de aldık. Onun içinde ayrıca teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
BAŞKAN GÜDER: “VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
Mahalle toplantılarına büyük önem verdiğini aktaran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımızın ne sorunu varsa yerinde çözmek için buradayız ve bu toplantılarımızı önemsiyoruz. Günün her saatinde hemşerilerimizle birlikteyiz. Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığımız, 24 Ocak depreminin ardından Malatya’mızda 5 bin civarında evi tamamladı. Bazı bölgelerde yerlerle alakalı sıkıntılar olmuştu. Onlarda hamd olsun giderildi. Battalgazi Belediyesi olarak süreci takip ediyoruz.  Belediye olarak da üstümüze düşen her şeyi yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Battalgazi Belediyemizin bütçesini, vatandaşlarımızın problemlerine seferber ettik. Battalgazi’mizde 103 mahallemiz var. Bazı mahallelerimizde elbette bazı sorunlar olacak. Bu sorunlar çözülmeye mahkumdur. Çözmek için yoğun mesai ortaya koyuyoruz. Battalgazi’mizin her yerinde hizmet ve yatırım var. Bizler Battalgazi’mizde bölgeler arası gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bizim boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLİ ÇALIK: “BATTALGAZİ’DEKİ YATIRIMLARI GÖRÜNCE GURUR DUYUYORUZ”
Kamıştaş’a yeni bir yerleşim yeri kazandıracaklarını vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Önceki senelerde Kamıştaş’ı ziyaret ettiğimiz zaman Kamıştaş’ın yerleşim yerinin kötü olduğunu ve yeni bir yerleşim yeri yapalım istedik. Çevre Şehircilik ve Milli Emlak Müdürlüğü ile bir çalışma yürüttük. Yeni bir yerleşim yeri bulduk derken, 24 Ocak depremini yaşadık. Kamıştaş’ta 61 tane evleri hasar gören hak sahibi vatandaşımız var. 61 tane hak sahibi vatandaşımızdan 32 tanesi, Gelincik Tepesinden evlerini aldılar. Burada yapacağımız kamulaştırma çalışması tamamlanmış. Okulun yıkımı ile birlikte bireysel konutlarımızla beraber toplamda 29 tane ev yapılacak. 5 tane vatandaşımızın maddi hatalarından kaynaklanan sorunları var ve Çevre Şehircilik İİ Müdürlüğümüz ve AFAD il müdürümüz yeniden değerlendirecek. Evlerimizi en kısa zamanda Kamıştaş’a kazandırmak istiyoruz. Kamıştaş’ı yeniden inşa edeceğiz. Aynı zamanda  Kamıştaş’a bir tane de camii yapılsın istiyoruz. Kamıştaş’a hayırlı uğurlu olsun. Milletvekili olarak şu övgüyü sahibine vermek istiyorum. Battalgazi’deki hizmet ve yatırımları görünce gurur duyuyoruz. Gecesini gündüzüne katan bir başkanımız var. Emeklerinden dolayı Başkanımız Osman Güder’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme