Başkan Güder, Görevli Polislerle İftarda Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177'nci yıl dönümü dolayısıyla Battalgazi Polis Merkezi Amirliği'nde

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177'nci yıl dönümü dolayısıyla Battalgazi Polis Merkezi Amirliği’nde nöbetçi polis memurları ile iftar programında bir araya geldi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdül Kadir Duran, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval ile birlikte Battalgazi Polis Merkezi Amirliği’ndeki polis memurları ile iftar programında bir araya geldi. Kaymakamlık hizmet binasındaki Polis Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen iftar programında nöbetçi polis memurları ile tek tek sohbet eden Başkan Güder, Ramazan ayının bereketinin hep birlikte yaşandığını belirtti. Görevli tüm polis memurlarının Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177'nci yıl dönümünü de kutlayan Başkan Güder, polis memurlarına görevlerinde kolaylıklar diledi. 
İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ KAYGISIZ: “ÇOK GÜZEL BİR JEST YAPTILAR”
İftar programı nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ileten Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Ümit Fatih Kaygısız, “Kaymakamımız ve Battalgazi Belediye Başkanımız, Türk polis teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yıldönümünde böyle bir iftar yemeği ile bizlere jest yaptılar. Bu güzel düşünceleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bizde Türkiye Emniyet Teşkilatının bir parçası olarak ilçemizde vatandaşımıza en iyi şekilde polis ve kamu hizmeti sunmak için arkadaşlarımızla gece gündüz beraber çalışıyoruz. Ben tekrardan bu güzel iftar programı için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜDER: “RAMAZAN AYININ FAZİLETİNİ VE BEREKETİNİ BİRLİKTE YAŞADIK”
Amaçlarının aynı sofrada buluşarak kardeşliğimizi pekiştirmek olduğunu aktaran Battalgazi Belediye Başkanı Yardımcısı Osman Güder, “Milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için her türlü suça karşı azimli ve kararlı bir şekilde mücadele ederken diğer taraftan ülkemizin birliğine ve bölünmez bütünlüğüne kast eden her türlü yıkıcı ve bölücü yapılara karşı amansız bir mücadele veren Polis teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle polis memurları arkadaşlarımız ile iftar programında bir araya geldik, birlikte iftarımızı açtık. 11 ayın sultanı Ramazan ayını hep birlikte teneffüs etmek, aynı sofrada buluşmak ve kardeşliğimizi pekiştirmek için sizlerle birlikteyiz. Özellikle güvenlik güçleri personellerimize sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyorum. Bugün ülkemizde rahat bir şekilde nefes alıp, hayatımızı güvenli bir şekilde idame ettirebiliyorsak eğer bu güvenlik güçlerimizin sayesinde. Diğer ülkeler ile Türkiye’mizi kıyasladığımız zaman daha güvenli bir ülke konumundayız. İyi ki böyle bir millete mensubuz. Rabbim sizlere güzel günler göstersin. Hayırlı Ramazanlar diliyorum, yıldönümünüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.
KAYMAKAM DURAN: “TEŞKİLATIMIZIN 177. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN”
Tüm polis memurlarının 177.yıldönümünü kutlayan Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdül Kadir Duran, “Türk Polis teşkilatımızın 177.yıldönümü münasebetiyle ilçemizdeki emniyet müdürlüğümüzün bahçesinde polis memurlarımız ile bir araya geldik. Arkadaşlarımızla birlikte iftarımızı açtık. Ramazan ayının faziletini ve bereketini birlikte yaşadık. Güzel bir akşam olduğunu düşünüyorum. Bu iftar programını organize eden Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; görevleri başında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, bir kez daha Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme