Başkan Güder'den Eğitime Tam Destek

Geleceğin teminatı çocuklara ve eğitime büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in

Geleceğin teminatı çocuklara ve eğitime büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları ile ilçedeki eğitimin kalitesini arttırmak ve öğrencilerin derslerine kaynak oluşturmak amacıyla hayata geçirilen ‘Küçük Adımlar Büyük Yarınlar’ projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine soru bankası eğitim seti dağıtımı başladı.
Battalgazi Belediyesi tarafından geleceğimizin teminatı öğrencilere eğitim desteği sürüyor. İlçede yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan Türkiye'nin aydınlık yarınları öğrencilere ‘Gençlerle Sınav Maratonu’ projesi kapsamında eğitim seti dağıtımlarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, eğitimin kalitesini arttırmak ve öğrencilerin derslerine kaynak oluşturmak amacıyla da ortaöğretimde eğitim gören 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrenciler için ‘Küçük Adımlar Büyük Yarınlar’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında öğrencilere soru bankası dağıtımı yapılırken, soru bankasının dağıtımına ilk olarak Hanımınçiftliği Melikşah İmam Hatip Ortaokulu ve Hanımınçiftliği Sadiye-Lürfi Evliyaoğlu Ortaokulunda başlandı.
MÜDÜR VEKİLİ: “ÖĞRENCİLERİMİZİN BU TESTLERE İHTİYACI VARDI”
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ilçede eğitime büyük önem verdiğini belirten Hanımınçiftliği Melikşah İmam Hatip Ortaokulu Müdür Vekili Hamza Şimşek, “Battalgazi’de eğitime büyük önem veren ve bugünde bizleri ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teşekkür ediyorum. Başkanımız eğitim anlamında çok önemli projelere imza atıyor. Öğrencilerimize derslerinde kaynak kitaplar ve sınava hazırlanan öğrencilerimize ise soru bankası dağıtımı yapılıyor. Öğrencilerimizin bu testlere ihtiyacı vardı. Çocuklarımız için çok iyi oldu” şeklinde konuştu.
BAŞKAN GÜDER: “EĞİTİME BAMBAŞKA BİR ÖNEM VERİYORUZ”
Türkiye'nin aydınlık yarınları olan gençlerin daha büyük hedeflere ulaşması için gece gündüz çalıştıklarını aktaran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Biz eğitime bambaşka bir önem veriyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak bizim için en önemli şey sizlersiniz. Bugünde ilçemizde LGS sınavına hazırlanan ve diğer sınıflardaki öğrencilerimize kaynak oluşturmak için kitap setleri dağıtıyoruz. Bölgemizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerimize elimizdeki imkanlar dahilinde eğitim desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Malumunuz ilçemizdeki liselerimizde de sınava hazırlanan 4 binin üzerindeki öğrencilerimize deneme seti dağıtımı yapıyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz, aydınlık yarınlarımızsınız. Bizim gençliğimizi geleceğimize çok iyi hazırlamamız gerek. Battalgazi Belediyesi olarak sadece belediye hizmetlerimiz ile değil her konuda vatandaşlarımızın ve yavrularımızın yanındayız. Sizin yüzünüzün güldüğünü görmek mutlulukların en büyüğüdür. Hepinize sevgilerimi ve muhabbetlerimi iletiyorum. İyi ki varsınız” dedi.
 

Bakmadan Geçme