Başkan Gözükara'dan Suç Duyurusu

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZILER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEGİ MALATYA ŞUBE BAŞKANI

Türkiye Harp Malulu Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara bir açıklama yaparak; PKK bir terör örgütüdür. 
HDP onun siyasi kanadıdır.Kandil-İmralı-Ankara hatırına ray döşemeye Kalkan'larda en az onlar kadar vatan hainidir. ifadelerini kullandı.

Gözükara, '

İstanbul Seçimi bitti. Terörist Başı Abdullah Öcalan hakkında "yerli ve milli" açıklaması yapan akademisyen ve onun  açıklamalarını canlı olarak  yayınlayan haber ajansları ve medya kuruluşları ile bir dönem kahraman Türk Ordusuna karşı cephe savaşı açabilecek cüreti gösteren, daha sonra örgüt içi hesaplaşma nedeni ile pkk terör örgütü tarafından ölüm emri verilen pkk terör örgütünü yıllarca yöneten Ve hakkında kırmızı bültenle arama kararı verilen terörist Osman Öcalan'ı canlı yayına çıkaran TRT Kürdi kanalı yöneticileri ve muhabirleri hakkında terör örgüt propogandası yapmaktan buradan suç duyurusunda bulunuyorum. 

Bilerek ve isteyerek bu suçu işlemişlerdir. Varsa azmettirenler onlar hakkında da suç duyurusunda bulunuyorum. Cumhuriyet Savcılarının resen soruşturma başlatmasını talep ediyorum.

PKK bir terör örgütüdür. 
HDP onun siyasi kanadıdır.
Kandil-İmralı-Ankara hatırına ray döşemeye Kalkan'larda en az onlar kadar vatan hainidir.

İnşallah Ankara'da hakimler kalmıştır.

Bakmadan Geçme