Başkan Ergül, Uşakegemtv'de Gündem Programına Konuk Oldu

Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Salih Ergül, işten çıkarılan basın çalışanlarına hükümetten destek beklediğini söyledi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Salih Ergül, işten çıkarılan basın çalışanlarına hükümetten destek beklediğini söyledi.
       Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Salih Ergül, Egem TV’de karasal yayın, youtube kanalı, facebook ve uşakegemtv.com.tr ve egemtv.com sitelerinde 5 yayın mecrasından aynı anda canlı olarak yayınlanan Gündem programına konuk oldu.
      Üyelerinin beklentilerinin olduğunu ve pandemi süreci içerisinde üyelerinden işten çıkarılanların olduğunu anlatan Başkan Ergül, işten çıkarılanlara malesef ki maddi destek veremediklerini ama manevi olarak yanlarında olduklarını dile getirdi. Çalışamayanlara verilen devlet destek ödeneğinin çıkarılan veya çalıştırılmayan basın-yayın çalışanlarına da verilmesi gerektiğini söyledi. İşten çıkarılan çalışanların işlerine geri dönebilmesi için çabaladıklarını ve zararlarını asgariye indirmek için gayretlerinin olduğunu bu konuda hükümetten destek beklediklerini aktardı.
    Memleketi Denizli’de bayramın ilk gününde kendilerini üzen şehit haberini aldıklarını ve hüzünlü bir bayram geçireceklerini dile getirerek memleketine bolca sabır gönderdi. Maske – Mesafe – Hijyen kurallarına uyularak bu zorlu süreci bir an önce atlatmamız gerektiğini, toplu ziyaretler, komşuculuk gibi toplaşma alanlarında bu kurallara uyulmadığını bunlara dikkat edilmesi gerektiğini de vurguladı.
 

Bakmadan Geçme