Başkan Dağ, Provokasyonlara Karşı Dikkatli Olalım

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Provokasyonlara Karşı Halkımızın Sağ Duyulu Olarak Hareket Etmelerinin Gerektiği ve Halkımız Provokasyonlara Karşı Daha Duyarlı Olmalıdır. Başkan Dağ, Bizler Darbecilere karşı direnen Türk Halk

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Provokasyonlara Karşı Halkımızın Sağ Duyulu Olarak Hareket Etmelerinin Gerektiği ve Halkımız Provokasyonlara Karşı Daha Duyarlı Olmalıdır. Başkan Dağ, Bizler Darbecilere karşı direnen Türk Halkı, hangi siyasi görüşte olursa olsun, Alevi, Sünni, Türk, Kürt, bir olan, birlik olan hemşirelerimizin, bu birliklerini koruyarak sadece yetkililer tarafından toplanması gereken yerlerde toplanarak protestolarını yine sadece darbecilere karşı göstermelerini bekliyoruz.

Yeter ki bizler birlik beraberlik içinde olalım. Türk Milletinde bu birlik beraberlik zaten var ve var olduğunda Türkiye'nin her yerinde darbecilere karşı gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Hepimiz Kardeşiz, Hep Birlikte Darbeci Cuntacılara Karşı Birlik Olalım. Bu Güzel Ülke Hepimiz indir.

Bakmadan Geçme