Başkan Dağ'dan Çınar'a Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Başkan Yardımcısı Hidayet Özpolat'la birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı Makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Başkan Yardımcısı Hidayet Özpolat’la birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı Makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

Başkan Dağ, Mehmet Çınar Başkanım Yeşilyurt için ciddi anlamda projelere imza atıyor. Bir çok projeyi bitiren ve hayata geçiren Başkanımız Yeşilyurt İlçesinin çehresini değiştirdi. Daha Yeşil ve daha modern bir Yeşilyurt imar etmek için yola çıkan Yeşilyurt Belediyesi hayata geçirdiği projelerle Bölgenin en yaşanılabilir bir bölgesi haline geldi dedi. 


Yeşilyurt Belediye Baş kanı Mehmet Çınar, Göreve geldiğimiz günden bugüne Kadar daha modern ve yşanılabilir bir Yeşilyurt için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Özellikle tüm Yeşilyurt sınırları içerisinde bulunan mahalle yollarını genişletmeye ve  asfaltlamak için var gücümüzle çalışıyoruz..  İlçe genelinde tüm mahallelere   park, bahçe, oyun alanları, sosyal tesis ve yeşil alan yapma noktasında büyük yol  kat ettik.   Bir çok mahallemizde eski ve metruk binaları ve evleri yıkıp yeni modern binalar yaptık.  Yeşilyurt Belediyesine yeni ve modern bir bina inşaa ediyoruz. TOKİ ile ortaklaşa bir çok noktada Kentsel Dönüşümle beraber vatandaşlarımıza yeni konutlar inşa ettik ve etmeye de devam edeceğiz.  Kadınlarımız için ciddi  projelere imz atıyoruz.. Kısacası Yeşilyurt'lu vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layıktır. Bizlerde vatandaşlarımızın daha yaşanılabilir bir Yeşilyurt'ta yaşamaları için elimizden gelen gayretleri göstermekteyiz dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bizlerin yaptığı çalışmaları basın ve medya yolu ile kamuya duyuran sizin gibi değerli medya mensuplarınada ayrıca teşekkür ediyorum. Sizler Malatya'mızda görevini özgür , trafsızlık ve şeffaflık ilkesiyle yapan değerli medya kuruluşlarımızdan birisiniz. Bu ziyaret vesilesi ile başta Bizleri ziyarete gelen Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Başkan yardımcısı Hidayet Özpolat Kardeşimize ve sizlerin aracılığı ile tüm Anadolu Basın Birliği Üyesi kardeşlerimize başarılar diliyor teşekkür ediyorum dedi. 

Bakmadan Geçme