Başkan Çınar, Personelleri Ziyaret Ederek Bayramlarını Tebrik Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. 
Dini ve özel günlerde belediye personelleriyle bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesinde belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret etti.
Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları ve Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürlerinin de yer aldığı ziyaretlerde belediye birimlerini tek tek dolaşarak bütün personellerle bayramlaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yanında getirdiği hediye paketlerini personellere takdim etti.
Yeşilyurt Belediyesinin büyük ve güçlü bir aile olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Ayının manevi atmosferinin Yeşilyurt’un dört bir tarafında aynı seviyede yaşanması adına yaptıkları hizmetlerin halka ulaşmasında büyük emek sarf eden belediye personellerin çalışmalarından memnun olduklarını söyledi.
Yeşilyurt Belediye personellerine aileleri ve sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerinin temennisinde bulunan Başkan Çınar, “ Yeşilyurt Belediyesi olarak bizler çok güzel, güçlü ve büyük bir aileyiz. Böylesine güzle bir ailenin parçası olmaktan bizler gurur duyuyoruz. Mübarek Ramazan ayı içerisinde hemşehrilerimize en güzel hizmetleri sunabilmek, Ramazan Ayının manevi atmosferinin tüm yaşam alanlarımızda aynı düzeyde hissedilmesi ve yaşanması için çok güzel hizmetler sunduk. Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve refahı için yaptığımız hizmetlerimizin gerçeğe dönüşmesinde büyük pay sahibi olan, iftar ve sahur demeden sahada vatandaşlarımızın emrinde olan tüm mesai arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler hep birlikte Yeşilyurt’umuza hizmet ediyoruz. Ramazan Ayında çok yoğun tempoyla çalıştık ve hemşehrilerimizin memnuniyetini kazandığımız, bölgemize değer katacak çok güzel etkinlikler, ziyaretler ve çalışmaların altına hep birlikte imza attık. Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram yaşamanızı temenni ederim. Birliğimiz, beraberliğimiz ve dirliğimiz daim olsun.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme