Başkan Çelebi Birlikte Daha Güçlü Oluyoruz

Pütürgeliler Dernek Başkanı Necati Çelebi, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek, birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz dedi

Pütürgeliler Dernek Başkanı Necati Çelebi, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek, birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz dedi ve Merhum Yazar Abdulkadir Duru'nun "Deha Mustafa, Mucize Kemal" yazılı şiirini hediye etti.

Erzincan Kemaliye'de yayınlanan Özden Gazetesinin Malatya Temsilciliğini yapan Pütürgeliler Dernek Başkanı Necati Çelebi, Bizler her zaman birlik içinde olup başarılı olduk. Bizler bu günde birlik içinde olacağız ve Ülke olarak daha güçlü olacağız dedi. Birliğin olduğu her yerde mutlak başarı olmuştur dedi.

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde Özden Gazetesini tesisleriyle birlikte kuran Yazar Abdulkadir Duru'nun iz bıraktığı Kemaliye ilçesin ’de büyük katkılarının olduğunu dile getiren Başkan Necati Çelebi, Hem Ülkemizde hem de kendi doğduğu İlçesinde büyük katkılarının olduğunu dile getirdi. Bizlerde uzun zamandır Özden Gazetesinin Malatya temsilciğini yapmaktayız. Bende basını çok seviyorum ve olası katkıda bulunuyorum.


Pütürgeliler Dernek Başkanı ve Özden Gazetesi Malatya temsilcisi Çelebi; Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek dernek ve gazete hakkında bazı bilgiler verip, bizleri kabul eden Dernek Başkanı Zeki Dağ başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

Çelebi; Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde ziyaret ederek merhum Yazar Abdulkadir Duru'nun "Deha Mustafa Mucize Kemal" yazılı çerçeveli şiirini hediye ederek Cumhuriyetin 97. Kuruluş Yıldönümünü kutladı. 1984 Yılında Abdulkadir Duru Hocamızın yazdığı şiiri armağan ettim Başkanımıza bu güzel misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kemaliye'de yayınlanan Özden Gazetesinin hala yayın hayatını sürdürdüğünü belirterek Abdülkadir Duru üstadımızın bu şiirinin yer aldığı resim her zaman derneğimizde asılı kalacaktır. 

Dağ; Başkanımızı yıllardır tanıyorum, uzun yıllardır Pütürgeliler dernek başkanlığını yürütüyor ve aynı zamanda Özden Gazetesinin Malatya temsilciliğini başarılı şekilde yapıyor. Pütürgeliler dernek başkanı ve Özden Gazetesi Malatya temsilcisi Sayın Necati Çelebi’ye derneğimize yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Necati Çelebi Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.
 

Bakmadan Geçme