Başkan Bilgin İsimsiz Kahramanları Unutmadı…

Elazığ ve Malatya depreminde ilk olarak müdahale eden ekipler arasında yer alan

Elazığ ve Malatya depreminde ilk olarak müdahale eden ekipler arasında yer alan Sivas Kızılay, UMKE ve AFAD Ekipleri ile Belediye Başkanı Hilmi Bilgin İrfan Meclisi'nde bir araya gelerek ekiplere teşekkür etti.

Sivas Belediyesi Kültür Müdürlüğü destekleri ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı tarafından hazırlanan İrfan Meclisi Programında Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin; Elazığ ve Malatya depremine hızlı bir şekilde müdahale eden ilimizde görevli Kızılay, UMKE ve AFAD ekipleri ile bir araya geldi.

İrfan Meclisi'nde her ay farklı misafirlerin ağırlandığını dile getiren Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, “Bu ay bu samimi ortamda o zorlu süreci yaşayan kahramanlarımızla bir araya gelerek teşekkür etmeyi istedik. Gösterdiğiniz üstün gayret için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

Bilgin, “Yaşanan depremin imar uygulamalarını tekrar gündeme getirdiğini belirterek bizler böyle bir olay başımıza gelmeden tedbir almalıyız.” ifadesini kullandı.

Toplantıya katılan acil durum ekipleri de söz alarak yaşadıkları olayları katılımcılara aktarırken toplantı sonunda Başkanımız Bilgin çeşitli hediyeler takdim etti.
 

Bakmadan Geçme