Başkan Avşar,' Alemde şer bitmezse , ülkücü harekette de nefer bitmez..!'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığının düz

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığının düz<enlemiş olduğu ,’Türk’ü Sev Türkçe Yaşa’ temalı konserinde bir konuşma yaptı. Başkan Avşar konuşmasında;

“Ülkü ocaklarımız tarafından organize edilen türk’ü sev türk’çe yaşa temalı konserimize hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz.  Bizleri bu kutlu geceye kavuşturan yüce rabbime binlerce kez hamdü senalar olsun. Bu güzel program için başta ülkü ocakları il başkanım emrah yılan olmak üzere tüm teşkilatına teşekkür ediyorum.

Kıymetli misafirler hepinizin bildiği ve gördüğü üzere türk milliyetçiliği bu ülkede hâlâ dimdik ayaktadır. Bugün burada bütün canlılığı ile hayatta olduğunu cümle âleme tekrar göstermektedir.

Bu gece; ‘bir’ olmanın, diri olmanın gecesidir!

Bu  gece; dün ‘bir’ olduğumuz gibi bundan sonra da  ‘bir’ olacağımızı; vatan toprağının dört bir yanına ilan etmenin gecesidir!

 

Başbuğumuz alparslan türkeş bey’in de dediği gibi; türklük bedenimiz islâmiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset gibidir.

Mademki türk’üz; o halde türk gibi yürür, türk gibi düşünür, türk gibi duyarız ve türk gibi yazarız.

Çok şükür ki  “tanrı dağı kadar türk, hira dağı kadar müslümanız”

Malumunuz partimiz il başkanlığına seçileli bir sene oldu. 5 kasım 2017’de bu kutsal göreve dava arkadaşlarımın, ülkücü iradenin desteği ve teveccühü ile seçildiğimizden beri partimizin 49 yıllık geçmişinin bilincinde olarak emaneti taşımaya, leke sürdürmeden muhafaza etmeye ve bir adım daha nasıl ileri gideriz düşüncesiyle hareket etmeye çalıştık.

Şunu da hatırlatmak da fayda görüyorum. Bir yıl önce yine ülkü ocaklarımızın düzenlemiş olduğu gecede söylemiştim ve bugün allah nasip etti tekrar söylüyorum : “ malatya’da ülkücüyü üzen kim olursa olsun gece evinde rahat yatmasına izin vermem ” dedim ve bu sözümün sonuna kadar arkasında durdum. Mazlumlar yanında yunus, zalimler  karşısında  yavuz gibi onurlu ve şuurlu bir duruşla türk milliyetçilerinin sesi olmaya çalıştık. Ülkücünün haklı olduğu her yerde hakkını göğsümüzü gere gere savunduk. Savunmaya da devam edeceğiz.

Malatya’da üç hilali gururla dalgalandırmak için elimizden geleni fazlası ile yapmaya çalıştık. Bu bir yıl içerisinde çalmadık kapı, sıkılmadık el, çözülmedik sorun bırakmadık. Bunca çalışmanın, hizmetin, cefakârlığın, vefakârlığın sonucunda 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde İl, ilçe, Ocak ve Kadın kolları teşkilatlarımızın çalışmalarının karşılığı bu olmasa da 19 yıl aradan sonra gelen vekilimiz ile tabii ki de mutlu olduk. Malatyalı hemşerilerimin ve dava arkadaşlarımın teveccühüne layık olarak milletvekili çıkartmanın gururunu hep birlikte yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz.

Şimdi önümüzde yorulmamak üzere yola çıktığımız bir yerel seçim maratonu bulunmaktadır. İnşallah yerel seçimlerde de belediye başkanlıkları kazanarak bu başarı öykümüzü devam ettirmek istiyoruz.

Hiçbir zaman yılmadık yılmayacağız. Bir yıl önceki kongremizde bayrağı teslim almamızdaki heyecanla başbuğumuz Alparslan Türkeş bey’in ülküsü ve liderimiz sayın devlet bahçeli bey’in emirleri doğrultusunda azim ve heyecan ile yolumuza devam ediyoruz.

Şunu hiç kimse unutmasın ki: şahsi ihtiras ve menfaat peşinde koşanların değil, dün sahip çıktığı davasına bugünde biat edenlerin yanında olacağız.  Beş bin şehidimizin  kemiklerini sızlatıp firavunlaşanların değil, bir kuru ekmekle bir bardak çaya şükreden vefalı bozkurtların  sesi olacağız.

Bu zorlu ve bir o kadar da meşakkatli süreçte en büyük ihtiyacımız; sizlerin duaları ve destekleridir…

Kıymetli misafirler sözlerime son verirken;

Bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen; başta genel başkanımız sayın dr. Devlet bahçeli beye, genel merkez divan kurulu üyelerimize, milletvekilimiz sayın mehmet fendoğlu'na, il yönetim ile tüm ilçe teşkilatlarımıza, ülkü ocaklarımıza, Kadın kollarımıza ve tüm malatyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum.”dedi.

Hepinizi Cenab-ı Allaha emanet ediyor ve olanca gücüm ve nefesimle Malatya’dan haykırıyorum:

 

Alemde şer bitmezse , ülkücü harekette de nefer bitmez..!

 

Ne mutlu türküm diyene ..!

Bakmadan Geçme