Başkan Altunkaya'dan Basın mensuplarına iftar

BBP(Büyük Birlik Partisi)Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Ercan Altunkaya ve yönetimi basın mensupları ile iftar proğramında bir araya geldi.

BBP(Büyük Birlik Partisi)Yeşilyurt  Merkez İlçe Başkanı Ercan Altunkaya ve yönetimi basın mensupları ile iftar proğramında bir araya geldi.

İftar proğramı öncesi basın mensupları ile istişarelerde bulunan Altunkaya, "İftar proğramımıza iştiraklerinizden dolayı  teşekkür ediyorum. Ramazan ayı tüm islam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Memleketimiz için, siyasi partisi, sivil toplum örgütü olsun herkesin  sevdayla çalışması gerekiyor. İlçemizi ve Malatyamızı daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Buna tabiki STK temsilcileri de ortak olmalıdır. GüzeMalatyamız ve l ilçemizi daha güzel yerlere getirmeliyiz. Çünkü Devletimiz her türlü yatırımları veriyor. Bu yatırımları daha etkin hale getirmekte sizlerin ve bizlerin görevidir. Birlik içerisinde olmalıyız. Dayanışma ve desteğe ihtiyacımız var. Hepimizin ortak noktası memleket meselesidir. İftar programına iştirak eden herkese teşekkür ediyorum"ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme