Başkan Altunkaya'dan Emniyet teşkilatına destek

BBP Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe başkanı Ercan Altunkaya polis haftası vesileyle yayınladığı mesajına şöyle devam etti.

BBP Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe başkanı Ercan Altunkaya polis haftası vesileyle yayınladığı mesajına şöyle devam etti.
 
Halkımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin en temel kurumlarından biridir.

175 yıllık köklü bir geçmişe ve geleneğe sahip olan Polis Teşkilatımız; asayişin sağlanması, kamu düzeninin temini, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluluklarını, toplumun desteğini de alarak, çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir.

Anayasa ve diğer ilgili yasalarla belirlenen bu görev ve sorumlulukları 175 yıldır başarıyla yerine getiren polisimiz, özverisi ve üstün görev anlayışı ile Türk milletinin gönlünde taht kurmuş, onların desteğini ve güvenini kazanmıştır.

Milletimizin polisine olan güveni ve desteği, aynı zamanda Devletine olan güvenin ve desteğin bir ifadesidir. Bu bilinçle hareket eden ve 175 yıldır bu güveni muhafaza eden Emniyet Teşkilatımızın, bundan sonra da bu güveni sarsmayacağına olan inancım tamdır.

Bu vesileyle, zor ve onurlu bu görevi büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm polislerimizin haftasını ve Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıldönümünü kutluyor, huzurun bozulmaması için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan polisimize desteklerinden dolayı değerli Malatyalı hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum.

Tüm Dünya ve Türkiye’yi tehdit altına alan Coronavirüs için canları pahasına görev başında olan Emniyet teşkilatı için tüm Malatya’ya çağrıda bulunup ,10 Nisan Cuma günü saat 21.00 de balkonlardan alkışmaya davet eden Başkan Altunkaya , “ Polis teşkilatımızın 175.nci yıldönümünü kutlarken, son zamanların tehdidi coronavirüs’e karşı gece gündüz mesai harcayan emniyet teşkilatımızın da alkışı hakkettiğini düşünüyorum ve tüm Malatya’yı balkonlardan alkışlamaya davet ediyorum” dedi.
Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize ve ailelerine de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Bakmadan Geçme