Başkan Altunkaya, 'Suat Arslanboğa'yı Kimseye Yedirmeyiz'

BBP(Büyük Birlik Partsisi) Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Ercan Altunkaya

BBP(Büyük Birlik Partsisi) Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, TFF 'nin  Hemşerimiz Suat Arslanboğa'ya verilen profesyonellik hakem sözleşmesinin iptaline ilişkin sert tepki göstererek, Arslanboğa'nın sıradan alışagelmiş hakem hatası yapmasına rağmen çok ağır bir cezaya çarptırıldığını açıkladı.
BBP Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe Başkanı Ercan Altunkaya hemşerimiz Suat Arslanboğa sıradan bir hakem hatası yapmasına rağmen çok  ağır bir cezaya çarptırıldı. Bu çifte standarttır ve tasvip edilemez.  Arslanboğa ile ilgili kararın kulüplerin MHK üzerindeki baskısını kırmak adına atılmış adil olmayan bir adım olduğunu belirten Altunkaya “Suat Arslanboğa Malatya’nın yetiştirdiği değerli spor insanlarından birisidir. Hem kişiliği hem profesyonel hakemliğiyle kendini ispatlamış ve gelecek vaat eden bir ismin sırf birileri istedi diye kurban seçilmesi bizleri derinden sarsmıştır. TFF’yi bir an önce bu hukuksuz karardan geri dönmeye davet ediyoruz” dedi.
Özellikle bundan sonraki süreçlerde de TFF’nin alacağı tüm kararları yakından takip edip oluşacak tüm çifte standartlı kararlara karşı tepkimizi gerekirse en sert şekilde göstereceğiz diyen Başkan Altunkaya, 'Tüm futbol severler başta olmak üzere özellikle Malatyalıların alınan çifte standart kararına tepki amaçlı desteklerini  bekliyoruz.Suat Arslanboğa'yı kimseye yedirmeyiz' ifadelerini kullandı.


     BBP MALATYA YEŞİLYURT MERKEZ İLÇE BAŞKANI ERCAN ALTUNKAYA
 

Bakmadan Geçme