Başkan Altındağ LGS'ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Adalet Partisi (AP) Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ, 6 Haziran 2021 tarihinde LGS (Lise Geçiş Sınavı)'na girecek bütün öğrencilere başarılar diledi.

Adalet Partisi (AP) Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ, 6 Haziran 2021 tarihinde LGS (Lise Geçiş Sınavı)’na girecek bütün öğrencilere başarılar diledi.


Adalet Partisi (AP) Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ, 6 Haziran Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) girecek öğrencilere başarılar diledi.
 
Başkan Altındağ yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz LGS sınavına girecekler. Dileğimiz tüm öğrencilerimizin başarılı olup, hayallerindeki lisede okumalarıdır. Diğer illerde olduğu gibi Malatya’da öğrencimiz, yaşamının bundan sonraki akışı, biraz da bu sınavda alacakları sonuca göre şekillenecek. Onun için bizler kadar tüm veliler içinde büyük bir heyecan. Sadece 8. sınıf sonrasında yapılıyor ve tekrarı yok. Onun için tüm öğrencilerimizin dikkatli olmasını diliyorum. Çünkü bir puanda bile, binlerce, on binlerce adayın yer değiştirdiği göz önünde bulundurulduğunda, fazladan alacağınız her puan ya da fazladan yapacağınız her soru, size, çok daha fazla istediğiniz bir okulun kapılarını açacaktır. Adalet Partisi Malatya İl Başkanı olarak, sınav günü mecbur kalmadıkça araç kullanılmamasını, korna çalınmamasını ve sessiz olunmasını herkesten rica ediyorum.” diye konuştu. Başkan Altındağ özellikle sınava girecek öğrencilerin yetişmesinde büyük rol oynayan öğretmenlere, annelerine, babalarına ve emeği geçenlere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. 
 Lütfen sınav esnasında da maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Sınava girecek kardeşlerimize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme