Başkan Akdoğan'dan Ülkü Ocaklarına Ziyaret

Anadolu Eğitim Kurumları Çalışanları Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Kenan AKDOĞAN,ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Bayram IŞIK'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Anadolu Eğitim Kurumları Çalışanları Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Kenan AKDOĞAN, Sendika İl yönetim kurulu üyesi Sema ÖZDEMİR'le beraber Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Bayram IŞIK'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan IŞIK'a hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Başkan Yardımcısı AKDOĞAN, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Malatya İl Başkanlığının eğitim ve kültür faaliyetleri hakkında bilgi aldı, bu konularda üzerlerine düşecek olanları görev addedeceklerini, Başkan IŞIK'ın göreve geldiği günden beri yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti.

Akdoğan; Ülkü Ocaklarının Horosan Erenlerinin tüten ocağı olduğunu, bir elinde Kur'an bir elinde bilgisayar olan bir gençliğin harlandığı bir ocak olduğunu belirtti. Ayrıca AKDOĞAN; ülkenin dar bir boğazdan geçtiğini, her zaman olduğu gibi bu zor zamanlarda da Ülkü Ocaklarına büyük görev düştüğünü, Ülkü Ocaklarının ülkemizin ziyneti olan, Başbuğumuz Türkeş'in deyimiyle birer Türk Bayrağı olan Türk gençliğine sahip çıkıp bu bayrağı daha yükseğe çıkaracağından şüphemiz yoktur. Biz, sendika olarak gençliğimizi ve onları doğru yönlendirecek millî kurumları önemsiyoruz. Bu konuda da elimizden gelen çalışmaları yapacağız.

Kendilerine gösterdiği ilgiden ve misafirperverliğinden ötürü Başkan Bayram IŞIK'a teşekkür eden Anadolu Eğitim Kurumları Çalışanları Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Kenan AKDOĞAN ülkemizin en büyük gençlik hareketi olan Türk'ün kutlu dergâhında olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyerek Başkan IŞIK'ı tebrik etti ve kendisine görevinde başarılar diledi. Başkan IŞIK da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bakmadan Geçme