Başıboş Köpekler Mesire alanlarında tehlike saçıyor

Malatya Orduzu Pınarbaşı Mesire alanında, Pikniğe aileleri ve çocukları ile giden vatandaşlar başı boş köpeklerin mesire alanlarında gezmelerinden şikayet ettiler.

Malatya Orduzu Pınarbaşı Mesire alanında, Pikniğe aileleri ve çocukları ile giden vatandaşlar başı boş köpeklerin mesire alanlarında gezmelerinden şikayet ettiler.

Sahipsiz köpeklerin her an bir çocuğa saldırması an meselesi. Orduzu Pınarbaşındaki sahipsiz köpeklerin mesire alanlarında ailelerin içlerine kadar gitmesi, ailelerin köpekleri kovalaması sonucu karşılık gelmesi felaketlerin gelmesi sinyallerini vermekte. Özellikle sıcak Ağustos ayında akşam saatlerinde ortaya çıkan onlarca köpek, hem çiftleşme hemde kendi aralarındaki kavgalar, mesire alanlarındaki çocuklar ve aileler arasında korkuya sebep  olmakta.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yetkililerine seslenerek; gerekli tedbirler alınmadığı sürece özellikle akşam saatlerinde toplanan sahipsiz köpekler bir vatandaşa sorun yaşatmadan hal çaresine bakılmasıdır.Köpeklerin çiftleşmesi durumunda mesire alanlarındaki aileler ve çocuklar tarafından da tepki ile karşılanırken, köpeklerin aile reisleri tarafından kovalanmak istendiği fakat köpeklerin bu kovalamaya karşı saldırıya geçmeleri ise felaketin an meselesi olduğunun göstergesi olarak yorumlayabiliriz.

Yorumlar 20
Dingo 05 Ağustos 2020 19:37

Bu haberi yapanın anne Babası çiftleşirken korunsalardı böyle lanet bir başı boş insan dünyaya gelmeyecekti. Yaratıcı bir önce çaresine baksın. Başını yesin inşallah NOT: KLAVYADA SANA BU DENLİ HADSİZ KONUŞMAYACAĞIM. TERBİYEM MÜSADE ETMEZ. SİZİN ANANAIZ VE BABANIZ BELLİKİ SİZİ ORTALIKTA ÇİFTLEŞİRKEN ÇIKARMIŞ. LANET OKUMAK TA KALİTESİZLERİN İŞİDİR. HABER İÇERİĞİNDE ÜSTÜNÜZÜ BAŞINIZI YIRTARKEN O BAŞI BOŞ HAYVANLARIN ACIMASIZCA ACI ÇEKERKEN JAYVAN BARINAKLARINDA TEDAVİ ALTINA ALINMASI KADAR NE İSTENEBİLİR. YARATICIMIZ CENAB-I ALLAH BENİ ORAYA GÖTÜRDÜKİ KURBAN OLDUĞUM HAYVANLARA ÇARE OLAYIM. SİZİN BEYNİNİZ BUNA FAZLA 3 KALIP FAZLA GELİR İSME BAK DİNGO..

Hande sevingen 05 Ağustos 2020 09:17

SOKAK KOPEGİ SOKAGININ SAKİNİDİR ❗️❗️❗️HAYVAN HAPİSHANESİNE HAYIR ❗️❗️❗️HAYVANLARIN. HAYVAN HAPİSHANELERİNDE TUTSAK EDİLMELERİNİ İSTEYEN 2 AYAKLILARA HAYIR ❗️❗️❗️HAYVAN HAPİSHANESİ ZULUMDUR VAHSETTİR ❗️❗️❗️❗️❗️❗️

Nehir kilic 05 Ağustos 2020 08:08

Malatya cadde..said yalçın....hayvanları rahat bırak ve onlarla beraber yaşamayı ogren..anlaşılan başka hayırlı işin yok oturup tek tek cevap yazıyorsun..elestriyi bile kabul etmeyen bir beyne ben ne anlatıyorum ki..sana Malatya barınakları dan 10 tane haber çıkartıp yapistirayim buraya..madem o barınak bu kadar iyi neden orda anlattigin hasta hayvanları toplayıp tedavi uygulamiyor.butun barınaklar aynı.birde sizden daha fazla hayvanseverim diye çıkma ortalığa..hiçbir hayvansever barınağı onaylamaz..neden olduğunu gerçek bir hayvansever olsan anlardın.Bu dünya hepimizin beraber ve doğru şekilde yaşamayı öğrenmek zorundayız.boyle haberlerle ugrasicagina daha iyi haberlerde bulabilirsin..Malatya cadde..şair yalçın.. NOT: SİZDEN VALLAHA NE KÖY OLUR NE KASABA. SİZ KALIPLAŞMIŞ BEYNİNİZLE SOKAK HAYVANLARINA SANKİ İYİLİK YAPIYORSUNUZ. YAZIK SİZDEN SOKAK HAYVANLARINI KORUYUCU DEĞİL OLMAZ DA OLSA OLSA …..

Arzu Ortaç 05 Ağustos 2020 03:54

Saçmalık ... Rahat bırakın zavallıları.

Aysel 05 Ağustos 2020 03:41

Allah 'in yarattigi bu gunahsizlarla yasamayi beceremediniz.Hem haberinizde kopekleri hedef gosteriyorsunuz,hem de elestirel yorumlara gazeteniz saygisizca cevaplar yaziyor.Bu ne bicim bir habercilik? MALATYACADDE: SİZ NE OKUDUNUZ ..))

canan 05 Ağustos 2020 01:34

Her yoruma not yazan kişi büyük ihtimal bu haberi yapan kişi sizin dediginiz gibi belediyeler sahip cıkmış olsalardı hayvanları daglara atıp aclıga terk etmezlerdi barınaklarda hayvanlar pislik icinde yaşayıp hastalanmazdı aclıkdan birbirini yemezdi herkez kapısının önüne bir kap su bir kapda yiyecek kosa bu kadar cok ac hayvan olmaz mesire alanına gidenlerde bir parca ekmegide köpekle paylaşsınlar mesire alanında herkez birşey varsa hayvanlar doyar bir günde insanlar tarafından hayvanlara bakılıpda sahip cıkılması icin haber yapın NOT: SİZLER AYNI IP ÜZERİNDEN DEVAMLI YAZAN İKİ BEYEFENDİ VEYA HANIMEFENDİLER. O KADAR CAHİLCE YORUMLAR YAPIYORSUNUZ Kİ SADECE ORTAMI GERMEK ADINA AKLIM ŞAŞIYOR. ŞEHRİN GÖBEĞİNDEYİZ. MESİRE ALANINDA HAYVANLARIN OLMASINA KİMSE BİRŞEY DEMİYOR NE KADAR SAÇMALADINIZ. BÜYÜKŞEHİRİN HAYVAN BARINAĞINI GÖRDÜNÜZMÜ BOŞ BOŞ TEPKİ VERİYORSUNUZ.. HABER SOKAK HAYVANLARI MENFAATİNEDİR. BOŞ KONUŞMAYALIKM ARTIK LTF.. MALATYA CADDE SAİD YALÇIN

Tuba 05 Ağustos 2020 00:50

Bu haber niteliği olmayan saçma sapan yazıyı yazanida yayinlayanida kınıyorum.Size biri taş atsa gül bahçesimi sunuyorsunuz.Ne yapsın bu canlar insan görünümlü hayvanlarla uğraşın kişilerde düşman onlar algısı yaratmayı da bırakın NOT: ÇOK BOŞ KONUŞUYORSUNUZ ELLİ DEFA YAZDIM SİZE AYNI IPÜZERİNDEN .. BAKIN HANIMEFENDİ; HABER SOKAK HAYVANLARININ MENFAATİNEDİR. SİZLERİN BİLMEDİĞİ AKLINIIZIN ALMADIĞI ÇOK ŞEYLER VAR. AMA SİZLER BUNLAR YERİNE HAKLIYMIŞSINIZ GİBİ DEFALARCA AYNI YAZIYI YAZIYORSUNUZ. KINAYIN BENİ.. AMA İNANIN ALLAH YUKARDA ŞAHİDİMDİR SİZDEN ÇOK HAYVAN SEVERİM.. SİZİN TEK DERDİNİZ ORTALIĞI VELVELEYE VERMEK. malatyacadde SAİD YALÇIN.

Nehir kilic 05 Ağustos 2020 00:15

Her yoruma not yazan vatandaş..sen git barınakta yasa.senin barınaklarda haberin yok dimi.. NOT: HABERİM VAR .OLMAZMI.. BÜYÜKŞEHİRN HAYVAN BARINAĞI TÜRKİYEDE TEK. BİLDİĞİMİZDEN YAZIYIORUZ. AMA BELLİKİ SİZ SADECE MANŞETE BAKARAK TEPKİ GÖSTERİYORSUNUZ. ALLAH BİLİYOR KİMİN HAYVANSEVER KİMİN DEĞİL :)

Nehir kilic 05 Ağustos 2020 00:12

Bu nedir yaaaa..hiç bir yerde mi mi yasamasinlar ..ayda bir mesire alanına geliyor adam orda olan hayvanı istemiyor..Hayvanlar aç yemek bulmaya geliyorlar..kovalMak yerine yemek ve su verseniz daha farklı olur.. NOT: HAYVANLARI SİZDEN DAHA ÇOK SEVERİM. SİZ ŞİMDİ KENDİNİZE GÖRE TEPKİ VERİYORSUNUZ AMA İNANIN BOŞ TEPKİ. ŞAHSIM SOKAK HAYVANLARININ DAHA DÜZENLİ BİR ORTAMDA YAŞAMALARI. AYAKLARI KIRIK TEK AYAKLA ZAR ZOR YÜRÜYEREK DEĞİL. SİZİN HAYVAN SEVGİNİZİ BİNE KATLARIM MERAKLANMAYIN.SEVGİYLE KALIN

Begüm 04 Ağustos 2020 22:35

Bir lokma ekmek bulmaya gelmişler.Allah sizi o köpeklerin bir tüyüne muhtaç etsin inşallah!! NOT: ALLAH SİZİDE HELAK ETSİN. HABERİ NASIL OKUYORSUNUZ. HABER SOKAK HAYVANLARINA DAHA BAKIMLI ORTAM OLAN HAYVAN BARINAKLARINDA OLMASI GEREKTİĞİ YAZILMIŞTIR. RABBİM SİZLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN

Kadir 04 Ağustos 2020 22:06

Bu Haber sitesi HAYVAN DÜŞMANIDIR..! O kirli ve Kanlı ellerinizi Hayvanların üzerinden çekin.. Lanet olsun sizin gibi Yobazlara NOT: HABERİ NERENİZLE OKUDUĞUNUZA BAĞLI. LANET OKUMA. LANET OLSUN SİZİN GİBİ HABERİN İÇERİĞİNİ OKUMADAN YORUM YAPANLARA.. ORTALIĞI VELVELEYE VERMEK İÇİN HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPAN SİZLER HABERDE SOKAK HAYVANLARINA DAHA BAKIMLI ORTAMLARDA BAKILMASI GEREKTİĞİDİR. 3 KÖPEKİN AYAĞI KIRILMIŞTI. KİM BİLİR YA ARABA YADA ÇOCUKLAR TARAFINDAN YADA SİZİN GİBİ YOBAZLAR TARAFINDAN KIRILMIŞTIR AYAKLARI.. BU SİTE SADECE SİZİN GİBİ YOBAZLARIN DÜŞMANIDIR..

Hande sevingen 04 Ağustos 2020 21:03

SOKAK KOPEGİ SOKAK SAKİNİDİR VE VE GERCEKTEN İNSAN OLANLARA EMANETTİR ❗️ , SOKAK KOPEGİNİ ÇÖP ZANNEDEN YASATMAK TERİNE KATLETMEK İSTEYEN HASTA VE KİBİRLİ ZİHNİYET MUSLUMANLIK VE İNSANLIK UTANCIDIR NOT: KATILIYORUM YAZDIKLARINIZA. AMAÇ HEDEF FARKLI. SALDIRILAR HABER İÇERİĞİNİ OKUMAYAN YOBAZLARADIR. SOKAK HAYVANLARININDA DAHA İYİ BESLENMEYE DAHA İYİ BARINMAYA İHTİYACI YOKMUDUR. HAYVAN BARINAKLARI NE İÇİN VARDIR.. YAZIKLAR OLSUN

Sonay 04 Ağustos 2020 19:34

Bugun deprem oldu. O kopeklere muhtac kalirsiniz. Malatyam bu hale dustu demek vah .. Egitim seviyesi yuksek biryere boyle bir haber anlayisi sadece size insanlari guldurut. Orduzunda faytondaki atlari gozunuz gormez. Her tarafi pisleten insani gozunuz gormez. Kisirlastirin besleyin.madem belediyesin medeni uygar yontemlerle cozebilirsin sanirim. Malatyayi haketmiyorsunuz NOT: Hakikaten tam bir fiyaskosunuz.. Amaç hedef burdaki hayvanların bakım altına alınması. Nihayetinde hayvan barınağı diye bir yer var.ve daha sağlıklı bakılabilir. Malatyayı hakkediyormuyum 51 senedir. eğitim seviyesine gelince; haberin içeriğini anlayış ..

Ali 04 Ağustos 2020 19:29

Beş para etmez sitenizi de boş beleş rezalet haberlerinizi de başınıza çalın. Hayvan düşmanı can düşmanı doğa düşmanı zavallılar sizi. NOT: BANA BAKIN BOŞ BOŞ KONUŞUYORSUNUZ.. HAYVANLARIN BARINAKLARI VAR.. VE DAHA SAĞLIKLI BAKIMEVLERİ.. O DEDİĞİNİZ ZAVALLI SİZSİN,İZ.KEŞKE BENİM DÜŞÜNDÜĞÜM KADAR DÜŞÜNSENİZ. SİZİN GİBİLERİ BU TİP HABERLERLE ORTALIĞI YAYGARAYA VEREN ZİHNİYETLERDİR. HABER GAYET GÜZEL VE HAYVANLARI KORUYUCUDUR..

Özlem gürel 04 Ağustos 2020 19:25

Önce belediyene neden kısırlaştırma yapmadığını hayvan sayısı fazlalaşmaya sebep olduğunu yaz git bir araştır bakalım kaç hayvan kısırlaştırmış gücünüz anca güçsüze yeter NOT: :) VALLAHİ SİZLER SADECE MANŞETE BAKARAK TEPKİ VERMİŞSİNİZ.. SORUN NERDEYSE YAZARIM.. KISIRLAŞTIRMA KONUSU İSE ONUDA YAZARIZ NİHAYETİNDE HABER YAPILDIĞI ANDAN BU YANA ŞEHRİN ÇEŞİTLİ MAHALLELERİNDE BU TİP HAYVANLARIN BAKIM ALTINA ALINMASI GEREKİR ŞEKLİNDE MESAJLAR GELMİŞTİR.

Sedef Tamburacı 04 Ağustos 2020 15:44

Bu haberi böyle hayvan düşmanı bir dille vereceğinize Belediyenize neden yeterli kısırlaştırma yapılmadığının ve halkın sokak hayvanlarının yaşam hakkına saygı konusunda bilgilendirme afişleri asmadığının hesabını sorun. Yazık, sizin gibi yerel haber portalları gereksiz. NOT: HABER İÇERİĞİNDEN NE ANLADINIZ..? BAŞI BOŞ HAYVANLARIN İNSANLARA ZARAR VERMESİ ÇOKMU DOĞAL.BELEDİYENİN BU KÖPEKLERE SAHİP ÇIKMASINI İSTEMEK ÇOKMU KÖTÜ. KISIRLAŞTIMA OLAYINA GELİNCE , SİZİN KADAR HAYVANSEVERİM.. BELKİDE SİZDEN DAHA FAZLA HAYVANSEVERİM.. O HAYVANLARA YAPILAN ÇOCUKLAR TARAFINDAN İŞKENCEYİDE GÖRDÜM.. BİR İNSAN OLARAK BU SOKAK BAŞIBOŞ HAYVANLARA SAHİP ÇIKILMASINI İSTEMEK NE ZAMAN DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKILIR OLDU.. VALLAHA SİZLERE KOCAMAN YAZIKLAR OLSUN

Müzeyyen 04 Ağustos 2020 10:38

Yeryüzünü kendilerine tapulayan insanoğlunun insanlık dışı haberi yuh size NOT: NOT: HABER İÇERİĞİNDEN NE ANLADINIZ..? BAŞI BOŞ HAYVANLARIN İNSANLARA ZARAR VERMESİ ÇOKMU DOĞAL.BELEDİYENİN BU KÖPEKLERE SAHİP ÇIKMASINI İSTEMEK ÇOKMU KÖTÜ. KISIRLAŞTIMA OLAYINA GELİNCE , SİZİN KADAR HAYVANSEVERİM.. BELKİDE SİZDEN DAHA FAZLA HAYVANSEVERİM.. O HAYVANLARA YAPILAN ÇOCUKLAR TARAFINDAN İŞKENCEYİDE GÖRDÜM.. BİR İNSAN OLARAK BU SOKAK BAŞIBOŞ HAYVANLARA SAHİP ÇIKILMASINI İSTEMEK NE ZAMAN DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKILIR OLDU.. VALLAHA SİZLERE KOCAMAN YAZIKLAR OLSUN

Vatandaş 04 Ağustos 2020 10:12

Bizde oraya piknige gittik evet cok köpek var lakin bize bi zarari olmadi aksine yemegimizi beraber paylastik.sorduk ordaki guvenlik hepsinin aşılı oldugunu soyledi.biz bir zararini görmedik bisey yapmiyorlar.sonucta dünya bizim degil hepsi insanlarla barışık.Dünya sadece bizim için yaratilmiş gibi yaşarsak vay halimize NOT: HABER İÇERİĞİNDEN NE ANLADINIZ..? BAŞI BOŞ HAYVANLARIN İNSANLARA ZARAR VERMESİ ÇOKMU DOĞAL.BELEDİYENİN BU KÖPEKLERE SAHİP ÇIKMASINI İSTEMEK ÇOKMU KÖTÜ. KISIRLAŞTIMA OLAYINA GELİNCE , SİZİN KADAR HAYVANSEVERİM.. BELKİDE SİZDEN DAHA FAZLA HAYVANSEVERİM.. O HAYVANLARA YAPILAN ÇOCUKLAR TARAFINDAN İŞKENCEYİDE GÖRDÜM.. BİR İNSAN OLARAK BU SOKAK BAŞIBOŞ HAYVANLARA SAHİP ÇIKILMASINI İSTEMEK NE ZAMAN DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKILIR OLDU.. VALLAHA SİZLERE KOCAMAN YAZIKLAR OLSUN

Malatya 04 Ağustos 2020 10:04

Sende haberciyim diye geçiniyorsun ya pes! NOT: HABER İÇERİĞİNDEN NE ANLADINIZ..? BAŞI BOŞ HAYVANLARIN İNSANLARA ZARAR VERMESİ ÇOKMU DOĞAL.BELEDİYENİN BU KÖPEKLERE SAHİP ÇIKMASINI İSTEMEK ÇOKMU KÖTÜ. KISIRLAŞTIMA OLAYINA GELİNCE , SİZİN KADAR HAYVANSEVERİM.. BELKİDE SİZDEN DAHA FAZLA HAYVANSEVERİM.. O HAYVANLARA YAPILAN ÇOCUKLAR TARAFINDAN İŞKENCEYİDE GÖRDÜM.. BİR İNSAN OLARAK BU SOKAK BAŞIBOŞ HAYVANLARA SAHİP ÇIKILMASINI İSTEMEK NE ZAMAN DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKILIR OLDU.. VALLAHA SİZLERE KOCAMAN YAZIKLAR OLSUN

Canan 04 Ağustos 2020 09:59

Doğayı katledip her yere beton diksinler hayvanlara yaşam alanı bırakmasınlar sonrada hayvanlar mesire alanında desinler hayvanlar nereye gidecekmiş uzayamı cıkacakmış NOT: HABER İÇERİĞİNDEN NE ANLADINIZ..? BAŞI BOŞ HAYVANLARIN İNSANLARA ZARAR VERMESİ ÇOKMU DOĞAL.BELEDİYENİN BU KÖPEKLERE SAHİP ÇIKMASINI İSTEMEK ÇOKMU KÖTÜ. KISIRLAŞTIMA OLAYINA GELİNCE , SİZİN KADAR HAYVANSEVERİM.. BELKİDE SİZDEN DAHA FAZLA HAYVANSEVERİM.. O HAYVANLARA YAPILAN ÇOCUKLAR TARAFINDAN İŞKENCEYİDE GÖRDÜM.. BİR İNSAN OLARAK BU SOKAK BAŞIBOŞ HAYVANLARA SAHİP ÇIKILMASINI İSTEMEK NE ZAMAN DÜŞMAN GÖZÜYLE BAKILIR OLDU.. VALLAHA SİZLERE KOCAMAN YAZIKLAR OLSUN

Bakmadan Geçme