Başarılı İş İnsanına Plaket

Türkiye'nin başarılı ve önemli iş insanlarından Hüseyin Oğuz Eken'e çalışmaları ve ülkemize katkılarından dolayı Haber 48 Gazetesi ve A Haber Ajansı ortaklığında plaket takdim edildi.

Türkiye'nin başarılı ve önemli iş insanlarından Hüseyin Oğuz Eken'e çalışmaları ve ülkemize katkılarından dolayı Haber 48 Gazetesi ve A Haber Ajansı ortaklığında plaket takdim edildi. 
 
Son yıllarda ülkemizin yetiştirdiği en başarılı iş insanlarından biri olan Hüseyin Oğuz Eken'e, ortak medya kuruluşları Haber 48 Gazetesi ve A Haber Ajansı tarafından plaket takdim edildi. Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek Mahallesinde, Rixos Premium Göcek'te konaklayan Hüseyin Oğuz Eken'i, Haber 48 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Metin Gire ve Dünya Basın Federasyonu Üyesi A Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ferhat Aydoğan ziyaret etti. Bir araya gelen grup bir süre sohbet ettikten sonra, karşılıklı iyi dileklerde bulunuldu. 
 
Atatürkçü duruşu ve sevgisi ile bilinen Hüseyin Oğuz Eken, başarılı iş yaşamının yanı sıra öğrencilere verdiği destek ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yaptığı yardımlarla da "insani başarılara" sahip bir isim olarak öne çıkıyor. Faaliyet gösterdiği bölgelerdeki spor müsabakaları, etkinlikler, kültürel aktivitelere de destek veren Eken, bu topraklardan kazandıklarını yine bu topraklara ve insanlara yatırıyor.  
 
Chery Genel Müdürlüğü yapan Hüseyin Oğuz Eken, Çin'in otomobil devi Chery markasının Anadolu Ortağı olarak otomotiv dünyasında önemli başarılara imza atmış bir isim. Sadece bir firmanın ürününü Türkiye'ye getirmekle yetinmeyen Eken, Türkiye'de de yedek parça fabrikası kurarak bu alanda hem sanayi yatırımı hem de istihdam sağladı. Mermerler Holding bünyesindeki şirketleri ile 2000'li yılların başında Çin ile başarılı ve sağlıklı ilişkiler kuran Eken, ülkemizdeki Türk-Çin ticari köprüsünün önemli isimlerinden biri.  
 
Montenegro'da, 2017 yılında "Montenegro's One Investment And Consulting" isimli yatırım ve danışmanlık şirketini kuran Hüseyin Oğuz Eken, aktif olarak bu şirketin CEO görevinde bulunuyor. Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının ardından, Montenegro's One şirketine bağlı olarak "One Maske" adıyla maske üretimine de giren Eken, sağlık alanında da önemli bir hizmet vermektedir. 
 
Çeşitli sektörlerdeki başarıları ve hayırsever kimliğiyle Türkiye'nin önemli iş insanlarından biri olan Hüseyin Oğuz Eken'in çok yönlü, farklı alanlara yaptığı yatırım ve başarılarının devamını dileyen Gazeteci Metin Gire ve Gazeteci Ferhat Aydoğan kendisine ülkemiz adına teşekkür etti.

Bakmadan Geçme