Barguzu Ortaokulu Öğrencilerinden Büyük Başarı

Türkiye Matematik Yarışmasında Barguzu Ortaokulu öğrencileri Türkiye 1.ve Türkiye 2.si olarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Türkiye  Matematik Yarışmasında Barguzu Ortaokulu öğrencilerinden Muhammed Emir Ünalan  Türkiye 1.si ,  Berke Deniz Yılmaz  Türkiye 2.si olarak büyük bir başarıya imza attılar. Türkiye 1.si Muhammed Emir Ünalan  ve Türkiye 2.si olan Berke Deniz Yılmaz’ın yarışmada göstermiş oldukları başarı tüm Öğretmen , öğrenci ve veliler tarafından takdirle karşılandı.
   Yarışma sonucunun açıklanmasının ardından kısa bir açıklama yapan Barguzu Ortaokulu Müdürü Abdulvahap Arslan ‘‘’Bu tür yarışmalar ve kazanılan dereceler öğrencilerimizin heyecanını, özgüvenini ve hayata bakışını olumlu yönde etkiliyor. Türkiye matematik yarışmasına 5 kişilik öğrenci gurubumuzla Matematik öğretmenimiz Safiye ERCAN gözetiminde hazırlanarak katıldık .Bu süreçte velilerimizin desteği ,öğrencilerimizin gayreti ve öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla 6. Sınıflarda TÜRKİYE 1.liği ve TÜRKİYE 2. liğini kazandık. “HİÇ BİR BAŞARI TESADÜFİ DEĞİLDİR.” Sonucunun haklı gururunu yaşıyoruz. Başta gurubu hazırlayan öğretmenimiz Safiye ERCAN Öğretmenime, destek veren tüm öğretmenlerime ,  velilerime ve taktire şayan öğrencilerimiz Muhammed Emir Ünalan  ve Berke Deniz Yılmaz’a  teşekkür ediyor, başarı yolculuklarını her adımında destekliyoruz’’ ifadelerine yer verdi.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme