Balyoz 2 Ekibi denetimlerini sürdürüyor

Balyoz 2 Ekibi denetimlerini sürdürüyor

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Balyoz-2 ekibi olarak şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan incelemede araç içerisinde bulunan bir şahsın üzerinden bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş olup gerekli işlemler yapıldığı açıklandı.


    09.12.2019 tarihinde Karakavak Mahallesinde bulunan bir ikametten (1 adet 14 ayar kolye, 1 adet yüzük, 1 adet 14 ayar tektaş yüzük, 1 adet 22 ayar bileklik, 1 adet kartanesi diye tabir edilen 14 ayar bileklik, 6 adet çeyrek altın, 1 adet yarım altın ve 1 adet 22 ayar bileziğin çalınması oyalı ile ilgili olarak;

    Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda 24 farklı kamera kayıtları ile 132 saatlik görüntü izlenmiş ve yapılan bu titiz çalışma sonucunda hırsızlık olayının şüphelisinin K.K. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Şüpheli şahsın Mersin ili Tarsus ilçesinde ikamet ettiği anlaşılmış, yakalama yönelik çalışmalara başlanılmıştır.


     Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Balyoz-2 ekibi olarak bir araçta yapılan incelemede 1 adet ruhsatsız Otomatik tüfek ele geçirilmiş şahsa gerekli işlemler yapılmıştır.
 

Bakmadan Geçme