Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde skandal uygulama

Geçen gün akşam sularında Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine kaldırılan ünlülerin estetisyeni olarak da bilinen Meliha BARUTÇU

Geçen gün akşam sularında Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine kaldırılan ünlülerin estetisyeni olarak da bilinen Meliha BARUTÇU, şuuru kısmen kapalı halde getirildiği hastanede önce kaderine terk edildi ardından hastaneden güvenlik zoruyla atılmak istendi.

Öğle sularında yaşanan ilk bayılmada 112 müdahale etti

Geçen gün öğle sularında Bakırköy Marmaray İstasyonu’nda baygınlık geçiren Barutçu, 112’den çağırılan ambulans ile yerinde müdahale edilerek sağlıklı olduğu gerekçesiyle taburcu edildi.

Sedye yok diyerek tekerlekli sandalyeye oturttular

Gece tekrar bayılan ve ünlü Ticari Danışman Abdullah KOÇOĞLU tarafından çektiği acı sebebiyle şuuru kısmen kapalı halde Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine getirilen Barutçu, hastanede sedye olmadığı gerekçesiyle tekerlekli sandalyeye oturtuldu.

Koçoğlu’nun baskısı ile işlemler hızlandırıldı

Ardından Barutçu’nun kasığında bulunan ve tekrardan patlama olasılığı olan kistin taşıdığı riskin bildirildiği acil servis yetkililerinin durumu ağırdan alan davranışlarına rağmen, Koçoğlu’nun baskısıyla hızlandırılan işlemler sayesinde serum alanına geçiş sağlandı.

Serum alanında 2. kez sedye krizi yaşandı

Çektiği ağrılar sebebiyle oturduğu tekerlekli sandalyede iki büklüm halde olan Barutçu, serum alanında görevli hemşireye acıya dayanamadığını acilen uzanması gerektiğini bildirdi.

Adının Merve AYGÜN olduğunu belirten hemşireden yakışıksız davranış

Serum alanının yanında bulunan odada kısmen boşta duran sedye veya ranzalardan birine uzanmak isteyen Barutçu’ya yardımcı olmak yerine güvenlik görevlilerini çağırarak Barutçu’yu ve refakatçisi Koçoğlu’nu ısrarcı davranışları gerekçesiyle alandan attırma gayretine giren Merve AYGÜN isimli hemşire, alanda bulunan diğer hastaların da tepkisini üzerine çekti.

Barutçu ve refakatçisi Koçoğlu, gerek çirkin davranışı sergileyen Merve AYGÜN isimli hemşire adına gerekse duyarsızlık sergileyen diğer sorumlu personel adına suç duyurusu aracılığıyla ilgili işlemlerin başlatması için, şirketler avukatı Arb. Av. Abdullah Serdar ÖNÜR’ün yetkilendirildiğini belirttiler.

KAYNAK: Abdullah KOÇOĞLU

Bakmadan Geçme