Bakan Yardımcısı Orhan Yegin'den Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binası temel atma törenine katılmak üzere ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binası temel atma törenine katılmak üzere ilimize gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar ve beraberindekiler ile birlikte Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Bakanlık olarak Elazığ’ı yakından takip ettiklerini ve şehre yapılacak çalışmalar ile alakalı Elazığlı milletvekilleri, bürokrat ve yöneticilerle sürekli istişare halinde olduklarını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, bugün de yepyeni bir hizmet binasını vatandaşlarımızın hizmetine kazandırmak için Elazığ’da olduklarını kaydetti. Bir yandan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 13 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek AK Parti il kongresi için yapılan çalışmaları takip ettiklerini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Elazığlıları çok heyecanlı gördüğünü ve yediden yetmişe her vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişini sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Başkan Yanılmaz ise yeni yapılacak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Hizmet Binası’nın Elazığlılar açısından çok değerli olduğunu kaydederek hemşerilerimiz adına bakanlık çalışanlarına teşekkür etti. 45 aylık görev süreleri içerisinde şehre kazandırdıkları önemli yatırımları anlatan Başkan Yanılmaz, Elazığ Belediyesi olarak birçok örnek projeyi hayata geçirdiklerini ve Elazığ’ın kalkınması için gerekli bütün çalışmaları yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Daha sonra taşeron işçilerin kadroya geçişiyle alakalı açıklamalar yapan Başkan Yanılmaz, Elazığ Belediyesi olarak gerekli bütün çalışmaları yaptıklarını ve 1972 personelin geçiş sürecini düzenli bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek, kadroya geçen işçilerin çok mutlu olduğunu kaydetti. Başkan Yanılmaz aynı sevinç ve heyecanla 13 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayacaklarını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme