Bakan Kasapoğlu Gençlerle Futbol Oynadı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile UNICEF arasında imzalanan iş birliği anlaşması çerçevesinde

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile UNICEF arasında imzalanan iş birliği anlaşması çerçevesinde uygulanan Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında düzenlenen maçta forma giydi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında düzenlenen maçta forma giydi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile UNICEF arasında imzalanan iş birliği anlaşması çerçevesinde 2016 yılından bu yana uygulanan Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında "Kardeşlik için paylaş ve paslaş" sloganıyla düzenlenen futbol turnuvasında ilk 8'e giren illerden oluşan genç futbolcular ile eski futbolculardan oluşan takım bir gösteri maçı yaptı.

Sabri Sarıoğlu, Hasan Kabze, Tarık Daşgün, Altan Aksoy, Evren Turhan, Serkan Balcı, Emrah Eren gibi eski oyunculardan oluşan takımda forma giyen Bakan Kasapoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızın önemli projelerinden birisi. Gençlerimizi destekleme ve onlara yeni imkanlar sunma projesi. Başarılı bir proje. Bugün önemli bir etkinlik var. Sporun evrensel mesajı, birleştiren, bir araya getiren kardeşliği, sevgiyi ön plana çıkaran o ruhunu bugün sahada görüyoruz” dedi. Bakan Kasapoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Paylaş ve paslaş sloganıyla bugün emektar futbolcularımızla gençlerimizi bir araya getirdik. Onlar da sahada tüm hünerlerini sporun güzel ruhu olan kardeşlik ve dostluk anlayışıyla sahaya koyuyorlar. Bakanlık olarak yürüttüğümüz bu proje başarısını artırarak devam edecektir."

"Kardeşlik için paylaş ve paslaş"

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile UNICEF arasında uygulanan Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında, "Kardeşlik için paylaş ve paslaş" sloganıyla düzenlenen futbol turnuvasına 25 ilden 350 genç katıldı. Gösteri maçında, söz konusu turnuvada ilk 8'e giren Batman, Kahramanmaraş, İzmir, Mardin, Adana, Sakarya, Hatay ve Şırnak illerinden oluşan genç futbolcular yer aldı.

Bakmadan Geçme