Aynı aşk, iman, dürüstlük ve doğrulukla yolumuza devam ediyoruz

Ercan ALTUNKAYA Büyük Birlik Partisi MDK Üyesi

BBP Genel Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya, BBP'nin, Türkiye'nin en köklü partilerinden biri olduğunu söyledi.

Büyük imkanlarla siyaset yapan birçok partinin bugün varlığını sürdürmediğini belirten Altunkaya , sözlerine şöyle devam etti:

"29 yıldır, ülkemize, milletimize ve inançlarımıza hizmeti esas aldığımız, uzun ve zorlu bir mücadeleyi sürdürüyoruz. Biz, sadece milletine sırtını yaslayarak, kurulduğundan beri çizgisinde hiçbir kırıklık olmadan, mensuplarının başını öne eğdirecek hiçbir yanlışın içine düşmeden aynı aşk, iman, dürüstlük ve doğrulukla yolumuza devam ediyoruz."

BBP'nin kurulduğu günden beri milletin inanç ve değer yargılarının zırhı olduğunu vurgulayan Altunkaya, "Milletimizin mukaddes kabul ettiğine el uzatanlar, dil uzatanlar, karşılarında hep BBP'yi buldu. Hiçbir vesayet odağı, sermaye grubu, lobi ve uluslararası projenin partisi olmadık, olmayacağız." dedi.

Küresel emperyalizmin 150 yıllık süreçte Orta Doğu'daki yönetimleri belirlediğini aktaran Altunkaya, "Bu topraklarda güvenli, huzurlu, hür ve bağımsız yaşayabilmek için millete, milletin değerlerine, mazisine, istikbaline aşkla bağlı bir mücadeleye ihtiyacımız var. BBP, o mücadelenin merkezi ve adıdır." ifadesini kullandı.

       Ercan ALTUNKAYA 

Büyük Birlik Partisi MDK Üyesi

Bakmadan Geçme