Avşar, 'Türk Milleti Lideri Bahçeli İle Birliktedir'

Avşar, 'Türk Milleti Lideri Bahçeli İle Birliktedir'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin sağlığı ile ilgili çıkan olumsuz haberler ve sosyal medyada çıkan twitler ile ilgili sert tepki göstererek, “ Şükürler olsun bilge liderimizin sağlığı çok iyi durumdadır. Liderimizin sağlığı üzerinden siyaset yapan densizler,bilge liderimizin ismini ağzınıza alırken bir değil bin defa düşüneceksiniz. Hangi kumpasları kursanız boşuna, hangi niyetleri besleseniz beyhude. Ülkücüler Türk Milletinin çelikleşmiş iradesidir. Bu iradenin adı Bilge Lider Devlet Bahçelidir” dedi.

Başkan Avşar,Milliyetçi Hareket  Partisi Türkiye ile birlikte Cumhur İttifakı üzerinden hesap yapmaya yeltenenler, senaryo yazanların sonlarının  hüsran olacağını belirterek, “ Varsın çıkarcılar iş birliği yapsınlar, varsın hainler güç birliği yapsınlar. Biz hepsine yeteriz. Hepsinin bileğini tek başımıza bükeriz..! Devlet sensin Alayı bilsin… Fetö denilen adiler şeytani topraklarında kendi güvenlik güçleriyle koruyan ABD, topraklarımızda, coğrafyamızda  bizlere hesap yapan ABD, Ülkeye fetö ile birlikte terör örgütleri ile saldıran ABD, partimize ve onun bilge lideri Devlet Bahçeli’ye olan düşmanlığını ilan etmiştir. Siz şeref yoksunu terör örgütleri ve onlara destek olan  devlet düşmanları PKK, FETÖ,CHP,İP,HDP  hepinizin hesabı  mutlaka bir gün sorulacaktır. Bilmelisiniz ki  ‘Türkiye Halkları’ diye bir şey yoktur. Sadece ‘Türk Milleti’ vardır. Bu hakikatı yok saydıkça karşınızda milletimizi ve onun bekası için ant içmiş MHP’yi bulacaksınız..”ifadelerine yer verdi.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar yazılı açıklamasını şu sözlerle sona erdirdi. “Halen karanlık oyun peşinde komplo içindesiniz. FETÖ firarisinin şerefsiz twitini beğenen ABD Büyükelçiliği üzerinden liderimizi ve MHP’yi zan altında bırakmaya, kuşku uyandırmaya, arsızca karalamaya heves ediyorsunuz.Çabalarınız beyhudedir, Türk Milleti lideriyle birliktedir.”  Dedi.

Bakmadan Geçme